Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvalila i tati

Emotivna zahvala Maje Šuput svima koji su sudjelovali na svadbenom slavlju

Foto: Instagram
1/4
17.05.2019.
u 19:22

Dojmovi i fotografije sa svadbe poznate pjevačice Maje Šuput i Nenada Tatarinova još uvijek su glavna priča brojnih medija.

Maja Šuput prošli se tjedan udala za poduzetnika Nenada Tatarinova, a svaki dan mogu se vidjeti nove fotografije i detalji tog posebnog dana.

U posljednjoj Instagram objavi, Maja je zahvalila svima koji su na bilo koji način uljepšali njezin dugo iščekivani dan. Zahvalila se dizajnerima, glazbenicima, dekoraterima, slastičarima te gostima i dragim prijateljima s kojima je slavila cijeli vikend. No, posebnu zahvalu pjevačica je uputila i nedavno preminulom ocu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa laganim odmakom zelimo se od najveceg srca zahvaliti apsolutno svima koji su bili dio nase ljubavne price 🙌🙌🙌 Za pocetak hvala dizajnerima mojih haljina @leilou_by_alex , @markogrubnic i @matijavuica 👰 Hvala @fest.eventi sto su napravili spektakularni stakleni sator po mjeri , @ballroomcroatia na najljepsem uredjenju na svijetu, od ceremonije do unutrasnjosti satora, @martina.tomcic , Vesku Vuckovicu sa bendom, tamburasima Maredo te genijalnim @jurki.dj & @dadoo.dj za glazbeni dio, @ingomol.production sto je sve to tehnicki odradila da se svi cuju i vide, za najsladji dio @magnoliaslastice , torta je bila savrsena, @pirotehnika_jorge za spektakl na nebu, @meneghetti_istra sto su bili savsreno diskretni , genijalni domacini i sto su nas pustili da divljamo do ponedjeljka 🙈, svim nasim prijateljima koji su doletjeli sa svih strana svijeta, rodbini koja je sad puno veca , kumovima @lana.g.c i @aregelmann1979 na bezuvijetnoj podrsci i pomoci i naravno hvala mom tati koji je s ekipom Andjela 😇 zaustavio kisu bas u subotu , da mu se kcer uda 💍 i pustio je tek u 21 40 kad smo mi debelo plasali u ovom satoru 💃🏼🕺🏻💃🏼🕺🏻

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Hvala mom tati koji je s ekipom anđela zaustavio kišu baš u subotu da mu se kćer uda i pustio je tek u 21.40, kad smo mi debelo plesali u ovom šatoru", napisala je Maja ispod kratkog video isječka s vjenčanja.

Maja je u jednoj od prošlih objava naglasila da joj je to bio jedan od najsretnijih trenutaka njezinog života.

Komentara 3

ZI
zip123
19:45 17.05.2019.

Pa dobro,dokle vise sa njom i njezim vjencanjem!?

PR
prajdali100
20:07 17.05.2019.

Dozlogrdila je više i Bogu i Narodu. Milost !!!

DU
Deleted user
20:20 17.05.2019.

Koliko i kakve nas sve pričice čekaju kad počne razvod !!!!???? Spašavaj se tko može!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije