Naslovnica Showbiz Hollywood

Povlači se? Slavna pjevačica je potpuno slomljena i izgubljena!

Potpuno slomljena zbog očeve bolesti, Britney Spears je suočena s teškom stvarnošću, a izvori za američke medije tvrde da se trudi sagledati stvari iz drugačije perspektive.
19. travnja 2019. u 21:28 3 komentara 14207 prikaza
Foto: PA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Nakon 20 godina uspješne pjevačke karijere koju su obilježili usponi i padovi, pop-princeza Britney Spears (37) navodno se povlači iz svijeta glazbe.

Težak period Britney Spears potražila je psihološku pomoć, slomljena je

Britney je u prošlosti imala niz teškoća sa psihičkim zdravljem, što je uvijek privlačilo medije, a navodno se iznimno teško nosi s bolešću svog oca koji joj je u svemu bio najveća podrška. Pjevačica je otkazala sve nastupe u Las Vegasu kako bi se brinula za njega, a tajni izvori za američke medije navode kako je to početak njezinog kraja – zapravo se odlučila povući sa scene uoči 20. godišnjice karijere.

Kada je njezin otac Jamie Spears završio u bolnici zbog puknuća crijeva, Britney se mentalno slomila, a otprije je poznato kako je uvijek ovisila o podrški svog oca. Sama je priznala da bi bez njega u teškim životnim situacijama bila potpuno izgubljena.

Britney Spears SLAMA MI SRCE Britney Spears prekinula karijeru zbog tužnog razloga

Nakon očeve dijagnoze koje su popratile dvije operacije, izvori tvrde da su se Britney otvorile oči i počela je gledati stvari iz drugačije perspektive – želi se posvetiti mirnom obiteljskom životu.

loše odluke Spiskali su milijune i nisu se proslavili! Evo što je ove zvijezde umalo koštalo bankrota

- Suočava se s mišlju da joj otac jednog dana neće biti uz nju, a istovremeno propituje na koji način je zapravo vrijedno živjeti. Njezini bližnji su poprilično uvjereni kako će se povući iz showbusinessa, jer bez svog oca, koji joj je bio podrška, ne bi mogla upostaviti balans u svom životu – rekao je izvor.

Pogledajte kako izgledaju poznate Hrvatice bez trunke šminke.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša