Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Poslušajte što su natjecatelji iz Indirina i Jacquesova tima otkrili Turkiju!

ana opačak
Foto: Dario Njavro/HTV
1/5
03.04.2015.
u 14:14

Sutra u radijskom prijenosu gostuje primadona naše glazbe, Radojka Šverko

U današnjoj radijskoj emisiji posvećenoj natjecanju „The Voice – Najljepši glas HrvatskeZlatko Turkalj je slušatelje podsjetio na dijelove razgovora tijekom prijenosa, i to s pjevačima iz timova mentorice Indire Levak i mentora Jacquesa Houdeka.

Današnju radijsku emisiju možete poslušati ovdje.

Tomislav Užarević u subotu je napustio natjecanje. Turkiju je rekao da je prije pet godina dao otkaz kako bi se mogao baviti isključivo glazbom. „The Voice“ smatra samo dijelom svoje glazbene priče, a sada će se posvetiti nastupima sa svojim bendom Acoustic Souls.

Mateo Resman, koji je odlukom mentorice Indire ostao u natjecanju, otkrio je Turkiju da svakog vikenda vježba sa svojim bendom Striptones s kojim je snimio jedan album na engleskom jeziku, a sada pjesme pišu na hrvatskom.

Ana Opačak izrazila je zadovoljstvo što je u svom prvom nastupu uživo, prema sugestiji mentorskog tima, izvela Gibonnijevu „Temperu“ na francuskom.

Egon Marić u subotu se oprostio od natjecanja.  U razgovoru s Turkijem tijekom prijenosa otkrio je da bi želio glazbenu karijeru nastaviti u Londonu.

Dino Petrić, zahvaljujući glasovima publike, nastavlja suradnju s mentorom Jacquesom čiju glazbu, kako je rekao Turkiju, sluša još od vrtića.

Pjerino Ružević odlukom mentora nastavlja natjecanje, a Turkiju je otkrio da mu ispadanja kolega teško padaju te da ga je za prvi nastup uživo uz mentora psihički pripremila i njegova djevojka Valentina Trstenjak.

Sutra će u showu nastupiti svih 16 natjecatelja koji su prošli prethodnu fazu natjecanja, a u radijskom prijenosu od 20 sati na Drugom programu Hrvatskoga radija njihove će nastupe, uz Zlatka Turkalja, komentirati Radojka Šverko, primadona naše zabavne glazbe.

>>The Voice iznjedrio nove zavodnike: Marin, Jure i Dino novi su miljenici djevojaka

>>Zavodnici iz The Voicea: Koji je od ovih pjevača vaš favorit?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije