Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Poslušajte novi hit Lidije Bačić 'Neka ljubav nova'

03.10.2018.
u 12:09

Snimalo se iz zraka, dronom, a tijekom snimanja oko Lidije se našlo puno obožavatelja koji su željeli selfie sa zgodnom Splićankom.

Za sve svoje obožavatelje Lidija Bačić pripremila je pravu poslasticu. Iz radionice splitske pjevačice izlazi emotivna pop-balada “Neka ljubav nova” koju potpisuju Fayo i Branimir Mihaljević.

Marljiva Lille odlučila je iskoristiti posljednje trzaje ljeta pa je odmah u Rovinju snimila i spot. “Snimanje je bilo dobro, a osvježenje u moru bilo je ono što smo čekali cijeli dan. Neke kadrove snimali smo u retro bubi bez krova i sunce nas je dosta namučilo”, govori Lidija.

No, nije im samo sunce zadalo probleme nego i nepredviđena situacija u prometu. “Cesta u Istri na kojoj smo snimali, prema riječima organizatora, nije pretjerano prometna pa smo je zato i odabrali za snimanje auta iz zraka dronom.

Na našu žalost, taj je dan iz još nejasnog razloga odjednom prošlo 30 kamiona i 15 autobusa. Dugo smo lovili da cesta bude prazna”, prisjeća se Lille koja se neopisivo raduje izlasku nove pjesme.

“Htjela sam lijepu ljubavnu pop-pjesmu prezentirati i ugodnim i lijepim romantičnim spotom koji prati nekoliko prijatelja jednog ljetnog dana. Jedva čekam vidjeti reakcije publike”, kaže uzbuđena Lille.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar indigo25
indigo25
12:21 03.10.2018.

Lidiju Bačić za predsjednicu

Avatar MENSA
MENSA
13:40 03.10.2018.

Lidija Bačić je prije svega ne lijepa nego prelijepa, prelijepa žena! Bog joj je podario ne samo savršen izgled nego svi "intuitivno" osjećamo da je ona miljama daleko od glupača koje samo na osnovi svoga Bogom danog seksipila grade svojeoje mjesto u životu. Lidija Bačić definitivno ima i iznadprosjećne vokalne sposobnosti i jednostavno je "rođena" za stage i bilo bi i više nego dobro da i oni koji komponiraju lakoglazbene note i kreiraju tru zabavni scenu, ne svedu Lidiju bačić na prolaznu pojavu! Ona zaslužuje više ! U svakom pogledu!

VO
vorda400
12:26 03.10.2018.

Ali prije nego postane predsjednica želim da snimi jedan sočan pornić ko seve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije