Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Poslušajte Adelin "Skyfall", naslovnu temu za novog Bonda

Adele (1)
Pixsell
05.10.2012.
u 11:04

Pjevačica se bojala da se pjesma neće svidjeti poklonicima tajnog agenta, ali smirili su je pozitivni komentari obožavatelja

Novi singl pjevačice Adele "Skyfall" ujedno je i naslovna pjesma novog filma o Jamesu Bondu. Pjesma se snimala u studiju Abbey Road, a producent je Paul Epworth koji je s Adele radio na njenom albumu "21".
Obožavatelji 24-godišnje pjevačice koja će uskoro postati i mama oduševljeni su njenim singlom i na službenoj Twitter-stranici većina je složna oko toga kako je ova pjesma idealna za novi film o najpoznatijem tajnom agentu.

Ovakve reakcije razveselile su pjevačicu jer se pribojavala da će pjesma razočarati Bondove poklonike. 

– Bila sam neodlučna kada su mi predložili da pjesma bude naslovna tema filma, ali zaljubila sam se u scenarij i na kraju sam pristala na suradnju – izjavila je Adele.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije