Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi biznis

Posebne zabrane! Blanka Vlašić u Splitu iznajmljuje stan, ali za sve goste ima pravila

Foto: Screenshot Instagram
1/6
02.08.2019.
u 16:10

Mnogi su skloni tvrdnji da je Blanka već odavno završila sportsku karijeru, a otkazala je i nastup na Svjetskom prvenstvu u Dohi u rujnu.

Blanka Vlašić, naša poznata atletičarka, bacila se u novi poslovni pothvat.

Na svojoj službenoj Instagram stranici Blanka je ponosno objavila fotografije stana u Splitu kojeg iznajmljuje preko jedne poznate agencije, kao i link na kojem se mogu naći detalji o stanu. Blanku na Instagramu prati više od 38.000 pratitelja.

Foto: Screenshot Instagram

Savršeni stan za odsjesti u Splitu - napisala je Blanka uz fotografiju stana na Instagramu. Stan je dostupan za iznajmljivanje od kraja srpnja, ima 36 kvadrata, a noćenje u njezinom uređenom apartmanu plaća se 662 kune. Apartman je odaljen 700 metara od plaže Bačvice i kilometar od Dioklecijanove palače.

Moderno uređen stan ima i određena pravila. Među napomenama na stranici stoji da u stanu nisu dozvoljeni kućni ljubimci, djeca, zabava, a ni pušenje. Gosti moraju imati i gotovinu prilikom dolaska u apartman koji ima četiri zvjezdice.

Zadnji je put Blanka nastupila na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine te osvojila broncu. Propustila je SP u Londonu 2017. i EP u Berlinu 2018. godine. Mnogi su skloni tvrdnji da je Blanka već odavno završila sportsku karijeru, a otkazala je i nastup na Svjetskom prvenstvu u Dohi u rujnu.

Komentara 62

PE
PetrusManus
18:34 02.08.2019.

Liže oltare a neprima djecu, fantastično....

DR
Drmiha
18:02 02.08.2019.

Moram priznati da je me jako razočarala ako je istina da ne želi djecu u apartmanu. Razočaran sam jer sa ovim činom počinjem sumljati u ono sve što govori o tome kako je vjernica. Što to ima vrjednije i svetijee za bilo kojeg čovjeka ako ne djeca?!

ST
staromlad
17:15 02.08.2019.

Nisu dopuštena djeca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije