Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna manekenka

Crna pantera zapalila internet objavom stražnjice na društvenim mrežama

naomi
Foto: Pixsell
1/4
01.08.2019.
u 21:26

Naomi je prvi tamnoputi model koji je osvanuo na naslovnici pariškog i britanskog izdanja modne biblije, Voguea.

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, Naomi Campbell, ponovo oduševljava na društvenim mrežama.

Crna pantera poznati je nadimak ove dugonoge ljepotice koja je još jednom na Instagramu digla prašinu. U samo nekoliko sati fotografijom svoje savršene stražnjice ova je manekenka, glumica i aktivistica skupila preko 300.000 lajkova i više od 3.000 komentara.

Svoju je karijeru je započela vrlo rano kada se počela pojavljivati u glazbenim spotovima, a jedan od prvih je bio onaj za pjesmu 'Is this love?' glazbenika Boba Marleya. Malo kasnije ušetala se i u zahtjevni svijet mode nakon što joj je prišla jedna agentica i ponudila suradnju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday #MOOD 🦋 Naomi Archives

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

 

Vrlo brzo našla se na naslovnicama najpoznatijih svjetskih časopisa kao što su Elle i Vogue. Naomi je prvi tamnoputi model koji je osvanuo na naslovnici pariškog i britanskog izdanja modne biblije, Voguea. Na početku '90-ih bila je jedna od najplaćenijih top modela u svijetu. Pojavila se u spotovima poznatih glazbenika - Jay Z-ja, Michaela Jacksona, Georgea Michaela te mnogih drugih.

Ova 49-godišnja ljepotica okušala se i kao pjevačica i glumica, izbacila je i liniju svojih parfema, a poznata je i po svom humanitarnom radu.

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:57 01.08.2019.

Humanitarnom radu????Vjerovatno jedna od najvecih gluposti ikada od kad je vecernji postao zuta stampa.

DU
Deleted user
23:44 01.08.2019.

Toliko mesa, a ja - vegetarijanac.

DU
Deleted user
21:43 01.08.2019.

Ma u pravu ste drugovi: gorim...gorriimm!!! 🤮🤮🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije