Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagonetna franka

Supruga Vedrana Ćorluke otkrila kojim se prezimenom koristi nakon udaje

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
1/6
02.08.2019.
u 13:58

Uz Franku, splitska pjevačica Domenica zagrijat će publiku prije nastupa popularne britanske pjevačice Rite Ore

Lijepa pjevačica Franka, supruga našeg zgodnog nogometaša Vedrana Ćorluke, ljeto provodi u Rapcu odmarajući se, ali i radno.

Nakon uspješnog nastupa na Zrinjevcu, koji je zbog kiše održan sljedećeg dana, Franka je u intervjuu za IN magazin otkrila neke detalje o njezinim poslovnim planovima, ali i privatnom životu. Franku su upitali je li promijenila prezime nakon udaje, ali Franka se uspješno izvukla.

Odgovorila je da ona nije ni Batelić ni Ćorluka već "samo Franka". Pjevačica i nogometaš vjenčali su se u subotu, 21. srpnja 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. Mladenci su nakon crkve otišli na feštu u vilu Meneghetti, gdje se nastavilo slaviti do ranih jutarnjih sati.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Franka će krajem mjeseca nastupati prije megazvijezde Rite Ore koja dolazi u Zadar. – Uopće ne mogu to vjerovati, ulovilo me totalno nespremnu, ali da, 30. kolovoza u Zadru pripremamo spektakl. Još uvijek nismo sigurni idu li plesači sa mnom, ali ako i ne idu, to će svejedno sve skupa biti vrhunski. Plesno i nabrijano – rekla je Franka za IN magazin.

Uz Franku, simpatična pjevačica Domenica zagrijat će publiku za dolazak popularne britanske pjevačice.

Komentara 3

GV
golub Vaso
18:10 02.08.2019.

Ćorluka će prije bankrotirati nego što franka postane popularna čemu je jedino posvećena, samo nema tzv. x faktor.

SO
sohnahoakasaa
21:23 02.08.2019.

Nemre Čarli toliko zaraditi a da od tebe napravia više od terasa pjevačice. I molim te nauči se ne kreveljiti i kakve si si to jagodice napraviala na licu, čovaek te nemre gledati. A lijepa i pametna i toliko obećavalaa a sad nemrfeš dve normalne rečenice izgovoariti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije