Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZUCCHERO

Popularni talijanski pjevač izreklamirao našu zemlju

Zucchero na Plitvičkim jezerima
Foto: Facebook
1/4
22.07.2018.
u 13:34

Pauzu između nastupa pjevač je iskoristio za posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera, a fotografiju je objavio na svoojoj Facebook stranici.

Popularni talijanski pjevač Zucchero prije pet dana još je jednom gostovao u Hrvatskoj. Nakon što je lani održao koncert za pamćenje u pulskoj Areni, Zucchero je pjevao u Opatiji, u sklopu svoje svjetske turneje.

Pauzu između nastupa pjevač je iskoristio za posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera, a fotografiju je objavio na svoojoj Facebook stranici.

- Prekrasna Hrvatska - napisao je Zucchero i dobio pet tisuća lajkova svojih obožavatelja.

- Jeste li vidjeli kako je lijepa moja zemlja? A to je samo njen mali dio - napisala je Zuccheru jedna obožavateljica iz Hrvatske.

Zucchero na Plitvičkim jezerima
1/6
Ključne riječi

Komentara 6

PR
prajdali100
17:21 22.07.2018.

S j a j n o !

AE
Aedes2017
15:00 22.07.2018.

Koliki postotak Hrvata si može priuštiti vidjeti Plitvička Jezera ? Bolje pitanje..koliki postotak Hrvata je to učinio do 1990.godine a koliki postotak nakon 1990. godine ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije