Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PRESTAJE TRENIRATI

Popularni Arnie svako jutro počinje na biciklu

Arnold Schwarzenegger
Foto: Guliver/X17
1/3
26.04.2017.
u 11:23

Nakon kraja političke karijere jedan od najpopularnijih hollywoodskih glumaca vratio se kamerama.

Glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger i u 70. godini redovito brine o svom tijelu. Popularni Arnie svakog jutra na ulicama Santa Monice vozi bicikl s prijateljima, te tako odradi pravi kardio trening.

Schwarzenegger je nakon dva mjeseca skinuo longetu s ozlijeđene noge, te se može u potpunosti posvetiti treninzima. Nakon kraja političke karijere jedan od najpopularnijih hollywoodskih glumaca vratio se kamerama.

Ove je sezone zamijenio američkog predsjednika Donalda Trumpa u novoj sezoni "Pripravnika", a na velikom platnu u 2017. gledat ćemo ga u dva filma: "Why We're Killing Gunther", te "Journey to China: The Mystery of Iron Mask", u kojem mu je partner Jackie Chan. Objavljeno je i kako će Schwarzenegger ponovno igrati Conana, a sve se glasnije govori i o novom nastavku Terminatora.

>>Arnold Schwarzenneger vrhunski spustio internet trollu. Evo što mu je napisao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije