Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta neugodno

Ponovni susret bivših supružnika u Splitu: Doris će voditi festival, a Boris će pjevati baladu

Foto: Instagram
1/8
07.07.2021.
u 14:51

Ovog vikenda na Prokurativama održat će se 61. izdanje Splitskog festivala. Uz kolege, voditeljica će biti i Doris Pinčić. Njen bivši suprug Boris Rogoznica debitirat će s pjesmom ''Netko kao ti''.

Sve je spremno za početak Splitskog festivala koji će se održati 8.,9. i 10. srpnja na Prokurativama. Kao i prošle godine, za voditelje su izabrani Doris Pinčić, Duško Ćurlić i Jelena Lešić. Jedan od 23 pjevača jest Boris Rogoznica koji će nastupiti s baladom ''Netko kao ti'' koju je napisala Antonija Šola.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pojavljivanje na splitskim Prokurativama za Borisa ima veliku važnost, to pokazuje i činjenica da videouradak njegove pjesme ''Netko kao ti'' sadrži kadrove splitskih Prokurativa. 

''Dugo vremena dolazio sam na to mjesto i maštao kako tu nastupam. Mogao sam čuti žamor ljudi dok izlazim na pozornicu, preplavljivale bi me divne emocije, čak sam vježbao i naklon publici. Tada mi se nije činilo baš izgledno da bi se tako nešto moglo dogoditi, ali evo, ipak jest'', rekao je Boris. 

Foto: Instagram

''Vjerujemo kako će i 'Netko kao ti' pronaći svoje mjesto kod publike jer, kako kaže i sam Boris, ovo nije sasvim obična pjesma, već poseban razgovor ljudskog srca i Boga koji se odvija kroz pjesmu u intimi grudi svakog od nas. 'Netko kao ti nije još jedna obična pjesma. Ona je i molitva upućena Bogu u nadi i priželjkivanju da nam pošalje nekog svog, nekog s kim ćemo se uzajamno iscijeliti i pronaći duševni mir. Poklanjam je zajedno s autoricom Antonijom Šolom svim ljudima dobre volje i čista srca'', dodao je. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, nakon razvoda od Doris Pinčić glazbenik je odlučio ukloniti sve obiteljske fotografije sa svog Instagram profila i očito ga namjerava više koristiti u poslovne svrhe. Nakon sedam godina braka Doris i Boris odlučili su ostati u dobrim i prijateljskim odnosima kako bi olakšali razvod sinu Donatu i kćeri Giti. 

VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Komentara 6

ZA
ZatvaracNgoPipa
15:30 07.07.2021.

Na tržištu ne bi izdržali niti jedan dan, ali zato ima u javnoj blagajni za ove "kulturnjake", jer što će nam novi vrtići, bolnice, k tome uhljebila i bivšeg da pokupi pozamašnu lovicu za nastup, a vi dajite preko 50% plaće državi radnička klaso da bi nahranili beskorisne kulturnjake i udruge

HR
HRVATICA
15:29 07.07.2021.

Što drugo ….nego gluma za obične smrtnike ..

Avatar FrancJunior
FrancJunior
16:46 07.07.2021.

Jooooooj...kak je sve to tuzno! Zasto je sudbina puno puta tako kruta? Sta kaze Grbin na ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije