Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorio

Bivši tjelohranitelj slavnog glazbenika prijeti tužbom: 'On i supruga su me maltretirali'

Foto: Profimedia
1/8
02.07.2020.
u 13:43

Bivši tjelohranitelj repera, Steve Stanulis, izašao je u javnost s optužbama kako su ga on i supruga Kim Kardashian "maltretirali i prekršili ugovor o povjerljivosti", a prijeti i da će poduzeti sudske mjere.

Američki reper Kanye West jedna je od najkontroverznijih ličnosti glazbenog svijeta, no čini se da stvari za njega počinju izgledati malo mračnije.

1/4

Bivši tjelohranitelj repera, Steve Stanulis, izašao je u javnost s optužbama kako su ga on i supruga Kim Kardashian "maltretirali i prekršili ugovor o povjerljivosti", a prijeti i da će poduzeti sudske mjere.

Stanulis je nazvao Westa svojim "najzahtijevnijim klijentom koji stalno mijenja raspoloženja" u jednom podcastu još u svibnju, nakon čega su ga reperovi odvjetnici pokušali "ušutkati" tužbom od 10 milijuna dolara.

Američki mediji sada pišu kako tjelohranitelj nikada nije potpisao ugovor o povjerljivosti.

"Kao takav, svaki napor koji klijenti poduzmu da izvrše bilo koji navodni 'ugovor o povjerljivosti' bit će ispunjeni protuoptužbama, koje će tražiti značajnu štetu, zajedno sa sudskim troškovima i pravnim naknadama", navodi se.

"Naš klijent je ovdje maltretiran, a mi nećemo to trpjeti", rekao je Stanulisov odvjetnik Dmitrij Shakhnevich rekao je za Page Six.

"Neću dopustiti Kanyeu Westu i njegovoj supruzi Kim Kardashian, čiji se potpis također pojavljuje, da me guraju okolo samo zato što su bogati i poznati. Neće me zastrašiti ova dva egoista!" , rekao je Stanulis.

Bivši tjelohranitelj rekao je i da radi na filmu u kojemu će prikazati kako je uspio postati tjelohraniteljem mnogih zvijezda. 

"Dakle, ako Kanye i Kim žele ići u rat, onda će ga i dobiti - nisu jedini koji imaju jak pravni tim", zaključio je.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:20 02.07.2020.

prolupali i jedni i drugi, i Kimye i Steve, .. on već eto snima film a ovi ga kao nisu maltretirali moš si mislit kak nisu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije