Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivani rasplet

Polina ostala u šoku nakon spoja sa Savršenim pa iznenada napustila show, Toni u čudu: 'Noge su mi se sledile'

Foto: RTL
1/10
13.04.2022.
u 14:01

- Toni, ti se meni jako sviđaš i ne želim te povrijediti ni na koji način, ali moram otići - rekla mu je, a Gospodin savršeni nije mogao vjerovati svojim ušima.

U jučerašnjoj emisiji showa 'Gospodin savršeni' natjecateljica Polina ostala je šokirana spojem koji je Toni Šćulac za nju pripremio. Polina je, nakon šetnje Splitom, imala priliku upoznati njegovu sestru Anu.

- Drago mi je da ćeš imati priliku upoznati moju sestru, to mi je najvažniji dio spoja - otkrio joj je Splićanin te je šokirao: - Malo mi je ovo prenaglo jer nismo imali mogućnosti pričati o zajedničkoj budućnosti i sad odjednom stiže sestra!

Nakon što su se upoznale, Ana je zamolila da ostane nasamo kako bi porazgovarate te da ona vidi koje su Polinine namjere.

- Čudno mi je da je baš nju odabrao za upoznavanje, ali to možda znači da on još nije skroz siguran i da ima neke nedoumice pa mu puno znači moje mišljenje - rekla je Ana. Za Polinu je Toniju kazala da je ugodno iznenađena te da vidi da joj se Toni sviđa, ali da misli da nije razmišljala o tome kako će oni zajedno funkcionirati. Polina je Toniju priznala da se iznenadila, ali i uplašila. Gospodin savršeni je za Ukrajinku isplanirao i odlazak u zvjezdarnicu, a zatim i romantičnu večeru.

- Ulazim iskren u sve ovo, ti si meni na prvu zapela za oko…- kazao joj je, a zatim je Polini htio dati ružu. No, njoj se nije svidjela brzina kojom se njihov odnos razvija.

- Cijeli spoj je išao sve intimnije i intimnije, atmosfera je postajala sve napetija za mene – rekla i odbila ružu.

- Toni, ti se meni jako sviđaš i ne želim te povrijediti ni na koji način, ali moram otići - rekla mu je, a Gospodin savršeni nije mogao vjerovati svojim ušima.

Foto: RTL/Screenshot
- Sledile su mi se noge, nisam to očekivao, nisam znao što reći… Došao sam do tog trenutka u spoju kad sam samo razmišljao kako da je poljubim, a u sljedećem trenutku ona odbija moju ružu… Nisam ljut, osjećam se malo isprazno zato što sam dao sve od sebe, a imam osjećaj da nisam dobio zauzvrat ono što sam želio i zaslužio – izjavio je šokirani Toni.

- Očito nam nije bilo suđeno. Izgleda da je krivi trenutak i da je ona procijenila da trenutačno nema mjesta za nas. Mene je to najviše pogodilo zato što je ona cura s kojom sam se vidi - rekao je.

Djevojkama u vili nije bilo jasno što se dogodilo između njega i Poline te kako to da je ona otišla bez da se pozdravila. Dodajmo i da je na jučerašnjoj ceremoniji ruža, Toni procijenio da je njegov odnos s Kristinom isključivo prijateljski te je ona napustila show.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon 'incidenta s haljinom': 'Moja doza stresa u kojoj uživam!'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:22 13.04.2022.

meni ovaj 'savrseni' djeluje majmunasto s tim niskim celom - al jadan lik, pogledao sam paletu cura koje se kakti bore za njega, strava i uzas - umjetne usne i tvrda ekavica, cime je to mladi homoseksualac zasluzio :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije