Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška

Bojani Gregorić Vejzović oči su se ispunile suzama dok je pričala o suprugu: Doživljavaju ga kao oštrog tipa

Dubrovnik: Party nakon premijere predstave Hamlet
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
13.04.2022.
u 13:12

Glumica je supruga pozvala da joj se pridruži na plesnom treningu kako bi naučio valcer i konačno s njom otplesao ovaj ples

Glumicu Bojanu Gregorić Vejzović i njezina plesnog partnera Gordana Vogleša žiri je u prošloj emisiji "Plesa sa zvijezdama" spasio od ispadanja. U nedjelju se pravila showa malo mijenjaju i Bojana će plesati s novim partnerom kojeg joj odabere publika. Elegancija pokreta i plesne vještine koje je Bojana pokazala u showu žiri je dosad samo hvalio, a od početka natjecanja Bojani je najveća podrška suprug Enes Vejzović koji je, dok je Bojana posvećena ovom natjecanju, preuzeo na sebe najveći dio brige o kućanstvu i djeci. 

Bojanu je suprug nedavno posjetio na jednom od treninga za "Ples sa zvijezdama" i glumica je pred kamerama dok je plesala sa suprugom ispričala kako on baš i ne voli ples.

– Enes zapravo ne voli plesati. Ja mislim da je ljubav kao ples. Imaš korake koje ćeš teže savladati, imaš korake koje ćeš lakše savladati, a ono što je najvažnije jest održati  balans – ispričala je Bojana za In Magazin i rekla kako sa suprugom nikada nije plesala valcer i zato ga je pozvala na trening kako bi uz pomoć Gordana naučio plesne korake valcera. U razgovoru je opisala i kako je Enes topla i draga osoba, a dok ga je opisivala, oči su joj se ispunile suzama i glas joj je zadrhtao. 

– Doživljavaju ga kao nekog oštrog tipa, a unutra se skriva jedna izuzetno topla, simpatična osoba, čovjek koji će biti podrška. A to je fakat istina – pohvalila je Bojana svog supruga.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon incidenta s haljinom: Moja doza stresa u kojoj uživam"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije