Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cvjeta od ponosa

Pogledajte reakciju bake Andreja Kramarića (86) na njegove golove, nije mogla sakriti suze gledajući unukov uspjeh

Foto: RTL Screenshot
1/9
28.11.2022.
u 19:24

Kao i svaka baka, cvjetala je od ponosa gledajući unuka, a kada je vidjela pogotke, obuzele su je emocije.

Hrvatska je jučer "pomela" Kanadu u Dohi s 4:1, a čak dva od četiri gola dao je Andrej Kramarić (31). Njegova baka Marica Kramarić (86) iz Bednje danas je gledala reprizu utakmice, a u domu joj je bio i RTL Danas koji je snimio njezinu reakciju na pogotke. Kao i svaka baka, cvjetala je od ponosa gledajući unuka, a kada je vidjela pogotke, obuzele su je emocije.

Foto: RTL Screenshot

A otkrila je i njezin ritual koji ima pred svaku utakmicu.

- Prekrižim se, i molim. I onda tu sjedim dok himnu pjevaju i izmolim 'Oče naš' i vjerujem u Boga. Daj Andrijanek gol! - ispričala je i dodala da ju nije poslušao u prošloj utakmici. No, zato je sada dao duplo.

Otkrila je da je naš reprezentativac odmalena volio loptu te često trčao njezinim dvorištem. Iako je rođen u Zagrebu, djetinjstvo je provodio u Bednji.

Ponosna baka ima "punu kuću Andreja" kako je rekla, odnosno, kroz cijelu kuću postavila je njegove fotografije. A u Bednji je proglašen i počasnim građaninom. 

VIDEO>>Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja na trgu bana Jelačića.

Ključne riječi

Komentara 5

BA
Barba56
22:02 28.11.2022.

Baka Marica moze da bude ponosna na svog unuka , baka Stefica moze samo da se stidi svog unuka . A mi smo isto ponosni na Andreja .

PI
piqua
12:33 29.11.2022.

Dajte naučite, molim vas, barem osnovna pravila pisanja i onda šaljite komentare..nije važno samo da li se slažemo s komentarima nego i kako su napisana...nema točke, zareza, veznika, pa na kraju - niti smisla. Ustvari, ne mogu vjerovati da netkoo takav ima uopće potrebu za komentiranjem..komentirajte sami sa sobom.. Kramarić je top ( da se vratim na temu). .

36
3636
06:14 29.11.2022.

Uvijek mislim ovo je srpski portal pišu samo o srbima. Ovo je fotkaa dana pišite o našim idolima a ne o kojekavim nepotrbnim ljudima kojima ni srbi nepišu. Mislim da treba u hrvatskom novinarstvu napraviti čistku. Uveličavaju srbstvo, kao daa ne žive u Lijepoj našoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije