Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što rade kad ne rade?

Kolekcija hladnog oružja: Poznata glumica ima zanimljivu strast i nije jedina

Foto: pixsell
1/8
07.11.2018.
u 06:39

Brojne poznate osobe, osim što su uspješne u svojim poslovima, bave se raznim dodatnim aktivnostima od kojih dobro zarađuju.

Brojne poznate osobe kod nas i u svijetu imaju razne neobične i zanimljive hobije kojima se bave paralelno sa svojom karijerom.

Glumica Arijana Čulina kazalište u slobodno vrijeme zamjenjuje slikarskim platnom. I to još od djetinjstva, više nego uspješno.
Indira Levak već se godinama bavi dizajniranjem namještaja, a njezin brend dizajn by Indira Levak sve je popularniji. Velika je strast Luke Nižetića kuhanje, a u to se mogu uvjeriti i posjetitelji njegova restorana Fabrika u Komiži, u kojem provodi svako ljeto.

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović rekreativno trči, i već je sudjelovala u nekoliko utrka. Naravno, taj je hobi pao u drugi plan rođenjem blizanski Lee i Mare, a i pričekat će još jer je Nevena ponovno trudna.

Tom Cruise bavi se mačevanjem. Tu vještinu naučio je pripremajući se za film „Posljednji samuraj”, koji je snimio 2003. godine.
Glumica Mila Kunis bila je toliko opsjednuta igricom World of Warcraft, da je u jednom intervju izjavila kako je morala natjerati samu sebe da prestane. Mila je također veliki fan serijala “Zvjezdane staze”.

Angelina Jolie bavi se skupljanjem bodeža. Majka ju je kao jedanaestogodišnjakinju odvela da kupi svoj prvi bodež i od tada je ona vjerni sakupljač ovog hladnog oružja. Tom Hanks skuplja stare pisaće strojeve još od 1978. godine. U jednom intervju je priznao da ih ima čak oko 200 te da sve rade i da su u odličnom stanju.

Rod Stewart se već 20 godina bavi skupljanjem modela vlakova. Prije svakog koncerta inzistira da u backstageu ima dovoljno mjesta da postavi svoje tračnice i vlakove. U njegovu posjedu je i umanjena replika glavnog željezničkog kolodvora u New Yorku.
Bruce Dickinson još od 1990. bavi se rekreativnim letenjem, a s obzirom na to da ima dozvolu za pilotiranje Boeingom 757, prevozi svoj bend na koncerte.

Johnny Depp posjeduje veliku kolekciju lutaka, među kojima su i one inspirirane pravim zvijezdama kao što je Beyonce, High School Musical postava, Elvisa Presleya i Donnyja Osmonda. Kate Middleton kao strastveni ronilac savršeno se uklapa u britanski klub podvodnih sportova, čiji je predsjednik njezin suprug, princ William.

Christiano Ronaldo veliki je obožavatelj pokera. Jedan od najboljih svjetskih nogometaša je tako i član tima PokerStars Sports kao ambasador brenda. Taylor Swift voli izrađivati razne figurice koje smješta u staklene posude. Čim isprazni teglicu za pekmez, pjevačica se baca na izradu figurice koju će onda smjestiti u staklenku.

Pogledajte koje poznate osobe su uspjele u četrdesetima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije