Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Dubravka i Marijan stanarima otkrili svoju veliku tajnu

Big Brother
Foto: RTL
1/3
21.02.2018.
u 16:10

Lažni supružnici prvo su se posavjetovali s Bigijem koji im je rekao da mogu prekinuti zadatak, a Marijan je prokomentirao da mu je Dubravka bila jako naporna supruga, a ni ona nije ostala dužna za neljubazne komentare.

Tajna obitelj u Big Brother kući više ne postoji. Odnosno, ono malo što je od nje ostalo.

Nakon što su Nikola i Matija prošli tjedan priznali da nisu braća, sada su Dubravka i Marijan odlučili priznati da ni oni nisu supružnici.

Okidač je bio zadatak za francuski poljubac kojeg je Dubravka odbila raditi te je uporno ponavljala Marijanu da nju vani čeka suprug, a on nema nikoga i svejedno mu je koga će ljubiti.

Lažni supružnici prvo su se posavjetovali s Bigijem koji im je rekao da mogu prekinuti zadatak, a Marijan je prokomentirao da mu je Dubravka bila jako naporna supruga, a ni ona nije ostala dužna za neljubazne komentare. Stanarima su otkrili da su dobili zadatak da glume obitelj i da će imati imunitet dok god to uspješno rade.

Iako su na početku stanari bili sumnjičavi prema njima kao prema obitelji, ipak su priznali da s nakon nekog vremena povjerovali da su doista u braku.

Što je „razvrgavanje tajne obitelji“ donijelo u BB kuću saznajte večeras u 21:30 na RTL-u! 

Big Brother
1/17

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije