Naslovnica Showbiz Estrada

Nives se pohvalila novom pjesmom, a fanovi su uočili i hvalili ovo

na Instagramu je objavila stihove nove pjesme i uz stihove je objavila fotografiju na kojoj je njeno bujno poprsje u prvom planu.
20. veljače 2018. u 14:42 7 komentara 6089 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/4

U svom stilu Nives Celzijus na Instagramu je najavila novu pjesmu.

Lana Jurčević Seksi izdanje Lana u zagrljaju s djevojkom: Zapalila si Instagram

Objavila je fotografiju na kojoj je u haljini s dubokim dekolteom i njeno bujno poprsje je u prvom planu, a ispod fotografije podijelila je nove stihove:

 

 

- Ti imaš školu za laganje, ja pilule za spavanje i tvoju sliku kad bih da se liječim... Ko zbogom za dobar dan, ostavljaš me, ideš sam, ja više nemam šanse  da te spriječim..

Riječi su ovo pjesme "Život pogledaj" čiji je autor Dušan Bačić i koja će se uskoro čuti u radijskom eteru,a komentari oduševljenja obožavatelja više su se odnosili na fotografiju Nives Celzijus nego na nove stihove.

Maco divna si, Dragi Bože ovo je čista prirodna ljepota! Divna si - pisali su obožavatelji u komentarima, a fotografiju je lajkao više od deset tisuća obožavatelja.

1 / 19
Nives Celzijus
Intervju Franka Batelić: Vedran i obitelj najveća su mi podrška Georgina Rodriguez NOVA KRALJICA Nitko kao ona! Evo koliko na fotografijama zaradi Ronaldova djevojka Big Brother Bojan iz BB-a prije dvije godine izgledao je sasvim drugačije

 

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”