Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Lidija iz BB-a povjerila šokantnu istinu o svom suprugu i Lili i Dudi

Big Brother
Foto: RTL/Screenshot
1/4
22.02.2018.
u 08:51

Rekla je kako se njen suprug dopisivao s Lili i Dubravkom i imao je njihove fotografije u mobitelu.

Lidija Marić, natjecateljica u realityju Big Brother u sinoćnjoj emisiji povjerila je najprije sustanarki Anči, a kasnije u ispovjedaonici i 
Big Brotheru kako je uvjerena da se njen suprug dopisivao s Dubravkom i Lili.

Rekla je kako je u mobitelu svog supruga pronašla i fotografije svojih sustanarki i uvjerena je kako su to bile Duda i Lili koje je upoznala pri ulasku u Big Brother kuću. 

– Dopisivale su se s mojim mužem, vidjela sam njihove fotografije u njegovu mobitelu. Fotografije sam poslala i mojoj prijateljici da ih čuva, znam da su to bile njih dvije. Moj suprug voli starije – ispričala je Lidija kojoj je nadimak Ribica.

Lidija je, uz Anči, prenijela i Luciji svoje sumnje, a dok su razgovarale, u sobu je ušla i Dubravka i Lucija ju je odmah počela ispitivati dopisuje li se s muškarcima preko interneta, na što je Dubravka odgovorila potvrdno i rekla kako je i supruga upoznala preko interneta. 

Big Brother
1/11

Komentara 8

SX
sudbina x
10:34 22.02.2018.

Šta drugo očekivati od tih starih opajdara...

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:12 22.02.2018.

Ispričavam se svima, ne mogu komentirati, u šoku sam.

UU
uhljeb u holdingu
09:35 22.02.2018.

Očekujemo očitovanje Bijele kuće vezano za ovaj nemili događaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije