Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Pogledajte kako se Nives Celzijus priprema za lov na zgodne komade

Nives Celzijus
Foto: Promo
1/15
21.05.2018.
u 10:49

– Moja publika i ja navikli smo već da svako ljeto pripremimo jednu bržu plesnu pjesmu za klubove na koju onda svi zajedno skačemo i ludiramo se na mojim koncertima – rekla je Nives o novom spotu

Još jedna vizualna poslastica upravo je izišla iz kreativne radionice vrijedne Nives Celzijus. Novi spot za pjesmu "Jen', dva, tri" u suradnji s mladim rapperom Antom M obiluje atraktivnim kadrovima zamamne pjevačice kao i brzim ritmom te zaraznim refrenom uz čije će slušanje mnogi ponovno učiti matematiku. Provokativna Nives naučit će vas kako se zapravo broji vikendom dok izlazite u omiljene klubove i kafiće. 

– Moja publika i ja navikli smo već da svako ljeto pripremimo jednu bržu plesnu pjesmu za klubove na koju onda svi zajedno skačemo i ludiramo se na mojim koncertima. Nema smisla sada snimati bilo što drugo, ljudi su doista željni dobre zabave i vesele razbibrige, a ne da ih netko umara plakanjem i tugovanjem za propalim ljubavima. Zato sam i ovoga puta spremna za uzbudljivo ljeto, a prema prvim reakcijama fanova na društvenim mrežama, mislim da smo opet pogodili ukus šire publike. Hvala mojoj glumačkoj kolegici i prijateljici Martini Stjepanović koja mi se pridružila na snimanju i u lovu na dobru zabavu i zgodne komade – pohvalila se popularna pjevačica. 

Njezin partner u ovom veselom ljetnom spotu mladi je rapper i MC Ante M, koji je Nives upoznao kao njezin veliki obožavatelj kad je imao tek 17 godina.

– Prije nekoliko godina bio sam s prijateljima na jednom njezinom koncertu i oduševila me koliko je pozitivno luda i kakvu atmosferu stvara na svojim nastupima. Pristupio sam joj nakon koncerta, želeći se slikati njom i oborila me s nogu svojom jednostavnošću. U međuvremenu sam postao MC, nastupam po našoj dijaspori i preko Facebooka sam joj poslao prijedlog za suradnju. Nisam mogao vjerovati kad mi je brzo odgovorila i pristala na suradnju jer je baš dobila prikladnu pjesmu čuvenih hitmejkera Dušana Bačića i Bojana Dragojevića. Zato sada ponosno predstavljamo pjesmu "Jen', dva, tri.." kaže mladi glazbenik.  

Ova nova glazbena suradnja rijetko kome neće ući u uho već na prvo slušanje, a pravi scenski spektakl i nezaboravni show tek slijedi jer će Nives i Ante M pjesmu prvi put zajedno izvesti uživo na predstojećem CMC festivalu u Vodicama 9. lipnja. 

Nives Celzijus
1/29

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije