Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPALILA INTERNET

Nives Celzijus izazovnija nego ikad: 'Bez svojih slatkiša, ni u Grčku'

Foto: Screenshot
1/4
02.01.2018.
u 19:23

Spojen samo u predjelu pojasa, ogrtač je Nivesine obožavatelje naveo na krivi zaključak i samo su rijetki shvatili su o kojim slatkišima Nives govori.

Spisateljica, pjevačica i glumica Nives Celzijus odmor provodi u društvu prijateljice u Grčkoj, a vezu sa svojim obožavateljima održava putem društvenih medija.

'Bez svojih slatkiša, ni u Grčku', napisala je Nives na Instagramu poželjevši podijeliti sa svojim obožavateljima bez čega nikad  ne kreće na put.

Svoju strast za čokoladom otkrila je dok se ogrnuta ogrtačem pripremala za večernji izlazak.

 

Kad Niveska poludi 💃💃💃 #

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Spojen samo u predjelu pojasa, ogrtač je Nivesine obožavatelje naveo na krivi zaključak i samo su rijetki shvatili o kojim slatkišima Nives govori.

Nives u grčkoj prijestolnici uživa punim plućima, a grčki melos tjera je na ples.

Ključne riječi

Komentara 13

KR
kruti196
21:58 02.01.2018.

vjerojatno je dobra tarifa u ateni,ihihihi

DU
Deleted user
20:02 02.01.2018.

Sve vise treba sminke, idu godine a i dude ce polako past do pupka. Zgodna je ali dosadna

NA
Narcis660
23:55 02.01.2018.

Zena je totalno nebitna ...Neinteresantna i dosadnjkava znaci necu reci glupava ali nije ganz gebacken sto bi njemci rekli(dovarena iliti nepecena )Nesto fali a netko forsira!!!!Dno dna dalje nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije