Naslovnica Showbiz Estrada

Pogledajte kako je stilist Ivan Friščić ocijenio styling izvođača na Dori

Osnovni je problem u profesionalnosti cijelog tima, neki naprosto konzultiraju stručnjake i onda se to vidi, ističe Friščić.
18. veljače 2019. u 16:45 15 komentara 23898 prikaza
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/17

Odavno je jasno kako je vizualan dojam na Dori ( a još više na Eurosongu) gotovo jednako važan kao i skladba kojom se izvođač predstavlja.

OPTUŽBE Je li Roko styling uzeo od Azerbajdžanca a pjesmu od Britanca?

Nismo sigurni da su baš svi sudionici ovogodišnje Dore koja se održala proteklog vikenda u Opatiji baš shvatili ovo pravilo pa smo zamolili poznatog stilista Ivana Friščića, koji godinama odijeva pjevačice, glumice i političarke, da nam prokomentira neke od najuspješnijih, ali i one manje pogođenih kombinacija.

Dora: Roko Blažević predstavljati će Hrvatsku na Eurosongu 2019. POBJEDNIK DORE VIDEO Roko: Još mi ništa nije jasno što se dogodilo. Jacques: Imao sam jasnu viziju

- Osnovni je problem u profesionalnosti cijelog tima, neki naprosto konzultiraju stručnjake i onda se to vidi. Drugi se sami trude, ali to naprosto nije isto. Sve u svemu bilo je zanimljivih kombinacija i pokušaja - kazao je Ivan.

Kako je Ivan ocijenio styling izvođača pogledajte u videu.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • Hrabraja:

    A tko je taj Friščić, koja je njegova škola ili referenca da uopće nesto komentira

  • mica1111:

    Teško je izmislit toplu vodu,kaže komentator i ostane živ.Izreka da je netko izmislio toplu vodu i izriče se onda kad netko nije izmislio nešto novo.Eto,toliko o komentatoru.

  • glištun:

    Trash....