Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alina Kabajeva

Podaci Putinove ljubavnice nestali sa stranice tvrtke kojom upravlja, boji se sankcija Zapada

Foto: Kolaž/Pixsell
1/13
13.04.2022.
u 22:30

Amerika je nedavno sankcionirala Putinove kćeri i obitelj Sergeja Lavrova, ali i nakon poziva ruskog oporbenog lidera Alekseja Navaljnog koji zahtjeva akciju Zapada protiv ''propagandnih medija'' Kremlja. Aleksej je posebno izdvojio novinarsku grupaciju Aline, a doznaje i kako je njezina plaća procijenjena na preko 8 milijuna funti godišnje.

Bivša gimnastičarka Alina Kabajeva (38) navodna je ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina (69), a njezini su podaci sada nestali s web stranice medijskog carstva koje kontrolira. Alina je bila na vrlo visokoj poziciji u Upravnom odboru Nacionalne medijske grupe (NMG), a kako prenosi britanski Daily Mail njezino ima naglo je nestalo, navodno zbog straha od zapadnih sankcija.

Amerika je nedavno sankcionirala Putinove kćeri i obitelj Sergeja Lavrova, ali i nakon poziva ruskog oporbenog lidera Alekseja Navaljnog koji zahtjeva akciju Zapada protiv ''propagandnih medija'' Kremlja. Aleksej je posebno izdvojio novinarsku grupaciju Aline, a doznaje i kako je njezina plaća procijenjena na preko 8 milijuna funti godišnje.

-Želim vas podsjetiti da Nacionalna medijska grupa, koja posjeduje lavovski dio ovog aparata laži, nedvojbeno pripada Putinu osobno, te da njome kao takvom čak i formalno upravlja Putinova ljubavnica Alina Kabajeva- poručio je oporbeni lider iz zatvora.
NMG još nije objavio zašto su uklonili njezine fotografije i ime. Inače, Kabajeva je od 2014. godine obnašala dužnost predsjednice uprave iako nije imala prethodnog poslovnog iskustva.

Foto: profimedia

Podsjetimo, pisalo se kako se Alina s njihovo četvero djece skriva u Švicarskoj.- Dok Putin provodi napad na Ukrajinu, napada nevine ljude i izaziva izbjegličku krizu, njegova obitelj skrivena je u intimnom i sigurnom dvorcu negdje u Švicarskoj, barem zasad – rekla je za Page Six osoba koja je htjela ostati anonimna.

Navodno Putin s Kabajevom ima dvije kćeri blizanke (7) koje su rođene u švicarskom Luganu i dva sina, a cijela obitelj ima švicarske putovnice.

Inače, bivša gimnastičarka i ruski predsjednik nikada nisu potvrdili svoju vezu, a o ovom se odnosu šuška još od njegova razvoda.
Putin se 2013. godine razveo od bivše stjuardese Ljudmile s kojom je u braku bio 30 godina te ima dvije kćeri Mariju (36) i Katerinu (35).

Dodajmo da ruski predsjednik ne dopušta pitanja o svom privatnom životu, a od trenutka kada su krenula nagađanja o njihovoj vezi i Alina se sve rjeđe pojavljuje u javnosti.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

 

Komentara 2

DU
Deleted user
07:04 14.04.2022.

A je ružan ovaj Putin.

ZJ
Zjako
01:42 14.04.2022.

Mogao je i bolju trebu nać, Mile je to bolje birao zato ga je putićko i odlikovao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije