Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To je bilo brzo

Voditeljica Doris Pinčić prodala je kuću koju je oglasila na 1.6 milijuna kuna

Vedra i nasmijana Doris Pinčić Rogoznica na otvorenju Sportskih igara mladih u Prelogu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/13
13.04.2022.
u 20:16

Kuću površine 135,00 m² Doris i Boris Rogoznica kupili su bez kredita prije tri godine, a prije kupnje kuće prodali su stan u Zagrebu.

Voditeljica i glumica Doris Pinčić prodala je kuću u Velikom polju koju je koju je 2019. godine kupila s bivšim suprugom, pjevačem Borisom Rogoznicom. Oglas na Njuškalu je sada neaktivan, a 33-godišnja glumica se, piše Slobodna Dalmacija pohvalila obitelji kako je prodala dvokatnicu koju je na Njuškalu oglasila na 1.6 milijuna kuna.  Kuću površine 135,00 m² Doris i Boris kupili su bez kredita prije tri godine, a prije kupnje kuće prodali su stan u Zagrebu. 

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

- Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu. Gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje - rekla je 33-godišnja glumica iz Zadra kada je javnost saznala da se seli izvan Zagreba.  Nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice voditeljica je s djecom ostala živjeti u kući koju su kupili, a nedavno je oglasila za prodaju ovu kuću koja je izgrađena 2015. godine, ima okućnicu od 508,00 m², ima pet soba i četiri parkirna mjesta.  Nedavno je Doris priznala i da je opet u sretnoj vezi, a njezin odabranik je 13 godina stariji menadžer jednog trgovačkog lanca, Davor Guberović iz Daruvara.

- Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drukčija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora – potvrdila je Doris za Gloriju.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon incidenta s haljinom: Moja doza stresa u kojoj uživam

 

Ključne riječi

Komentara 4

RI
rikavac
20:39 13.04.2022.

Ja i ? Sad to bitno. Doris Maja i Ela samo što još iz frižidera ne izlaze kao Vučić.

NE
nešperlin
22:11 13.04.2022.

I gdje sad živi,u kamperici ili??? Neću moći spavati od brige,gdje joj djeca idu u vrtić???

SS
simpatican.simpa
22:05 13.04.2022.

Ovo je jako važno i to uvijek naglašava "bez kredita kupila", zato je tako posebna. Svaka joj čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije