Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istaknula vitku liniju

Jelena Rozga u pripijenoj haljini oduzima dah: 'Obično ne volimo kad nam netko okrene leđa, ali ovdje to ne važi'

Jelena Rozga
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/13
13.04.2022.
u 21:03

Objektivu se okrenula s leđa stoga su joj se duge i vitke noge još više istaknule.

Splitska pjevačica Jelena Rozga (44) svakom novom fotografijom oduševi svoje pratitelje. Pjevačica, čini se, nikad nije bila u boljoj formi pa tako ne čudi što je njezina najnovija objava na Instagramu njezine pratitelje ostavila bez daha. 

Jelena je pozirala u elegantnoj haljini, a outfit je začinila crnim cipelama na visoku petu i konjskim repom. Objektivu se okrenula s leđa stoga su joj se duge i vitke noge još više istaknule.

"Čini ono što ti dušu čini sretnom", napisala je kratko u opisu fotografije na kojoj nosi haljinu s potpisom brenda Envy Room. 

"Jedna od najljepših žena na estradi, uvijek vesela i mila", "Najdivnija", "Definitivno najljepša", "Prelijepa", "Veoma elegantna i preslatka", "Dobra guza", "Obično ne volimo kad nam netko okrene leđa. To ne važi u ovom slučaju" , samo su neki od komentara obožavatelja.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno oduševila publiku u jednom beogradskog noćnom klubu gdje je stigla u zagrljaju nepoznatog muškarca. Jelena je za nastup odabrala usku, mini haljinu životinjskog uzorka koja je istaknula njezinu figuru i duge noge koje su bile u prvom planu. Obožavatelji su napunili klub i s pjevačicom u glas pjevali sve njezine hitove, no najviše pažnje privukao je nepoznati muškarac koji ju je dopratio.

VIDEO>>Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
22:19 13.04.2022.

Ne znam što ću,ostajem bez daha,gušim se. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije