Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilarni izbor

Najseksi Hrvatica: Ekskluzivne fotografije dosadašnjih pobjednica

Foto: Boris Štajduhar
1/11
03.06.2018.
u 14:57

Ove godine o najseksi djevojvi odlučuju čitatelji Večernjeg lista i međunarodni žiri

Sljedeći vikend u Novi Spa Hotels and Resortu, najljepšem resortu na Jadranu, umjetnički fotograf Boris Štajduhar okupit će finalistice za ovogodišnji izbor Najseksi Hrvatice.

Tamo će, naime, biti organiziran photoshooting koji ćemo ekskluzivno objaviti na stranicama Večernjeg lista, a osim žirija, za svoju će favoritkinju moći glasati i čitatelji. Izbor na kojemu su prethodnih godina pobjeđivale dotad javnosti potpuno nepoznate djevojke, poput modela Maline Grahek, manekenke i voditeljice Nikoline Miletić Minovske, manekenke Petre Frković, glumice Ornele Vištice, modela i pjevačice Mije Jurilj, manekenke i humanitarke Melite Fabečić Onyshenko, studentice Laure Pende, modela i voditeljice Iris Volf i plesačice Tee Lukić, ove se godine održava deseti put zaredom.

Ovaj izbor poznat je upravo po tome da djevojkama ispunjava želju za afirmacijom, a javnost je, zahvaljujući izboru, upoznala i neke od djevojaka koje se nisu okitile titulom pobjednice, ali su kasnije ostvarile uspješnu karijeru modela ili manekenke. Prva pobjednica bila je Malina Grahek koju je Štajduhar 2009. godine prepoznao kao djevojku idealnu za manekenski svijet, a nakon izbora nosila je brojne revije. Iako je još mogla raditi kao model, udala se za poduzetnika Josipa Šelendića i posvetila obiteljskom životu i sinu Luki.

Danas svima poznata glumica Ornela Vištica postala je Najseksi Hrvatica 2010. godine, a zahvaljujući izboru dobila je svoje prve angažmane. Godinu poslije na izboru je pobjedu odnijela tada maloljetna Mia Franić, koja je na snimanje došla u pratnji obitelji. Nakon pobjede bavila se modelingom, a nedavno se udala za poduzetnika Dragana Jurilja te je danas uspješna studentica na VERN-u. Manekenka i humanitarka Melita Fabečić Onyshenko 2012. godine nosila je titulu Najseksi Hrvatice, a potom i titulu Miss Universe. Trenutačno se bavi modelingom i humanitarnim radom.

Nikolina Miletić Minovska čak se dva puta zaredom prijavila na izbor, a Najseksi Hrvatica postala je 2013. godine, nakon čega je istodobno radila kao voditeljica, novinarka i model. Danas sa suprugom Vladimirom Minovskim vodi tvrtku Taxi Cammeo.
Naslijedila ju je Zagrepčanka Petra Frković koja je nakon pobjede doživjela pravi uzlet manekenske karijere. Godinu poslije, 2015., titulu je odnijela Iris Volf, manekenka i studentica modnog dizajna, koja je od tada radila na ozbiljnim manekenskim kampanjama u Milanu te se bavi modelingom i voditeljskim poslovima.

Foto: Boris Štajduhar

Prije dvije godine Rabljanka Laura Pende pobijedila je na izboru, bavi se manekenstvom, ali zanima je i turizam. Prošlogodišnja pobjednica Tea Lukić plesačica je iz Zagreba koja je gotovo preko noći od anonimne djevojke postala jedna od najtraženijih plesačica. Osim što se u proteklih devet godina prijavilo nekoliko tisuća djevojaka, samo osamdesetak najljepših pozvano je na fotosession koji svake godine ima drukčiju temu. Ovogodišnja je tema ekologija, odnosno zaštita prirode što će se promicati unikatnim kreacijama hrvatske dizajnerice Kristine Burje, koja stoji iza brenda Krie Design.

Dizajnerica, koja je nedavno oduševila izuzetno zahtjevnu publiku na Arab Fashion Weeku u Dubaiju, osmislit će kreacije od recikliranih materijala jer vjeruje u očuvanje prirodnih resursa. Ekologija je bila tema koju je odabrao Boris Štajduhar, nositelj izbora i jedini hrvatski fotograf čije su fotografije objavljivane na stranicama Voguea.

– Uvijek želim fotografijom skrenuti pozornost na nešto važno, a ove godine to je ekologija i važnost očuvanja prirode. Mislim da se to može napraviti na razne načine, pa i ovakvim photoshootingom – kaže Boris Štajduhar.

– Nekim je curama ovo samo prilika za fora snimanje i dobru zabavu, a za sve je savjet isti: najvažnije je opustiti se pred kamerom, tada su rezultati najbolji. U posljednjih devet godina najčešće smo snimali u Novi Spa Hotels and Resortu jer jednostavno ima najbolju energiju. Važno mi je da je i prostor u kojem radimo inspirativan i da se na snimanju svi odlično osjećaju – objasnio je Štajduhar.

Foto: Boris Štajduhar

Iako će tijekom četiri dana snimanja djevojke imati vremena i za opuštanje u najvećem wellness centru u Europi, vesele se i sunčanju na hotelskoj plaži. Stoga svaka sa sobom nosi La Roche Posay kremu sa zaštitnim faktorom 50 jer priznaju da iako vole sunce, itekako su svjesne važnosti kvalitetne zaštitne, ali i njege kože nakon sunčanja.

Do svoje destinacije u Novom Vinodolskom doći će u modernom autobusu Presečki grupe, a najsretnija među njima provozat će se u novom Citroen Cactusu. Za poklon će dobiti i majice web-shopa mojamajica.hr, a da cijelo vrijeme snimanja izgledaju dobro, i ove će godine voditi računa tim frizerskog salona Perman i riječke make up artistice Maja Zatezalo i Mia Matrljan. Za pobjednicu će glasati žiri na čijem je čelu Boris Štajduhar, guru luksuza Monty Shadow i talijanska glumica i modna blogerica Audrey Tritto, najnagrađivaniji hrvatski estetski kirurg Zoran Žgaljardić, direktor Globus Exclusivea, tvrtke koja upravlja Diamond Palace Casinom, Vito Sarancha, urednik nedjeljnog izdanja Večernjeg lista Robert Bubalo te urednik web-portala večernji.hr Dario Markas.

Nakon što žiri glasa, a njihovim se glasovima pribroje glasovi čitatelja Večernjeg lista, objavit ćemo intervju i ekskluzivni fotosession s pobjednicom koji će biti snimljen u luksuznom ambijentu Diamond Palace Casina u Zagrebu.

Komentara 6

CA
Cafa
16:19 03.06.2018.

Izlog za elitnu prostituciju. Što si bolje plasirana veća je cijena

DI
dino85
16:02 03.06.2018.

Poslije snimanja i ludih fešti po Resortu kreću tužbe za silovanje.

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
16:40 03.06.2018.

Samo Tina Katanić.Majka,žena,kraljica.Za mene najbolja Hrvatica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije