Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava istina

Pjevačica šokirala: Supruga sam varala i zbog ljubavnika sam se htjela ubiti

Foto: PA/Pixsell
1/6
05.05.2017.
u 12:58

Kraljica country glazbe Dolly Parton u knjizi "Dolly o Dolly" piše o odrastanju u siromašnoj obitelji, otvorenom braku s Carlom Deanom, depresiji, ljubavnicima...

U javnosti je uvijek nasmijana i dobre volje, ali iza te vedre vanjštine poznata country pjevačica Dolly Parton skrivala je brojne mračne tajne koje je sad odlučila sama razotkriti u knjizi "Dolly o Dolly".

Kraljica country glazbe u knjizi je opisala i svoje djetinjstvo u siromašnoj obitelji u kojoj je odrasla s još 11 braće i sestara. Obitelj je živjela bez struje i vode i već tada Dolly je obećala sama sebi kako će jednog dana postati uspješna i slavna. U tom naumu malo joj je pomogao i njen ujak koji je primijetio da Dolly ima veliki glazbeni talent i pomogao joj je da se s 12 godina pojavi na televiziji.

Ubrzo je snimila prvi singl i kad je postala punoljetna, preselila se u Nashville, gdje je živjela u motelu, jela ostatke tuđe hrane i pisala pjesme za druge izvođače. U tom razdoblju upoznala je supruga Carla Deana, građevinskog poduzetnika za kojeg se udala 1966. godine.

– Ja njega uvijek zovem tata, a on mene mama. Umrla bih kad bi me ostavio. – napisala je u knjizi i dodala kako je Carl divan muškarac s kojim ima otvoren brak.

– Imam stabilan brak, ali spavala sam i s  drugim muškarcima. Oboje imamo afere o kojima međusobno ne razgovaramo – piše 71-godišnja glazbenica. Kroz depresivno razdoblje prolazila je 80-ih godina kada je čak razmišljala i o samoubojstvu, a život si je htjela oduzeti jer ju je ostavio ljubavnik.

– Htjela sam povući okidač i oduzeti si život, a od te namjere spasio me moj pas Popey. Kad sam ga ugledala, znala sam da ne smijem to napraviti i više nikada nisam pomislila da si oduzmem život – piše Parton.  

U tom periodu udebljala se 25 kilograma, imala je zdravstvenih problema i prijetili su joj smrću zbog čega je bila prisiljena otkazati i turneju. 

U knjizi piše kako jako voli seks i jako rano je počela eksperimentirati sa seksom. Njen zaštitni znak je plava natapirana frizura i velike grudi za koje kažu da su prirodne, a ne skriva da je bila kod estetskog kirurga i popravila neke druge stvari...


  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije