Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv način

Pjevačica počela twerkati u videu i potvrdila da je prekinula sa slavnim dečkom

Jessie J i Channing Tatum
Foto: Instagram
1/6
22.10.2020.
u 22:00

I dok se njih dvoje nikada nisu direktno oglasili o prekidu, izvori bliski paru su rekli kako im je presudila daljina i premalo vremena koje provode zajedno.

Glazbenica Jessie J na Instagramu je objavila video na kojemu pleše, ili 'twerka', a u sklopu kojeg je svijetu potvrdila kako više nije u vezi sa slavnim Channingom Tatumom.

"Slobodni život u pandemiji", napisala je uz video. "Ovo bi trebalo biti smiješno. Stoga nemojte biti ozbiljna Sally u komentarima. Oprostite mi ako se zovete Sally i niste ozbiljni", dodala je šaljivo. 

Jessie J i Channing Tatum
1/10

Javnost je zadnje vidjela da je u travnju dečku javno čestitala 40. rođendan. "Uistinu si jedinstven. Toliko sam sretna i zahvalna da si rođen, a još zahvalnija da smo se upoznali", napisala je tad.

I dok se njih dvoje nikada nisu direktno oglasili o prekidu, izvori bliski paru su rekli kako im je presudila daljina i premalo vremena koje provode zajedno. 

– Channing i Jessie imaju različite prioritete koji se zapravo ne usklađuju. Imali su zabavan odnos, ali jednostavno nije uspjelo. Channing mora biti u LA-u većinu vremena da bi mogao provoditi vrijeme s Everly, dok Jessie preferira Englesku. Ipak su i dalje ostali prijatelji – rekao je početkom godine izvor za časopis People, kada je par prekinuo prvi put, no nakon nekoliko mjeseci dali su svojoj ljubavi drugu šansu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije