Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NINA BADRIĆ

Pjevačica oduševila fotografijom s početka karijere: 'Ista Julia Roberts'

Nina Badrić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
03.05.2018.
u 10:24

Nina je tada imala 24 godine, a fotografiju je popratila tekstom "Kad sam bila mlađan lovac ja".

Pjevačica Nina Badrić (45) iznenadila je pratitelje na Instagramu fotografijom iz 1996. godine, baš u vrijeme izlaska prvog albuma. Nina je tada imala 24 godine, a fotografiju je popratila tekstom "Kad sam bila mlađan lovac ja".

– Uvijek si bila prirodno lijepa – napisao joj je jedan obožavatelj, dok ju je drugi usporedio s Juliom Roberts.

Nina i dalje nastupa u cijeloj regiji. Prošlog je tjedna tako pjevala u Novom Sadu, a djelić nastupa objavila je na Instagramu.

 

Novi Sad sinoc ....❤️ #ninabadric #novisad #daseopettebivratim💋

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
11:21 03.05.2018.

Sad je "pljunuta" Ivanka Boljkovac! :)

ZN
Znakovljenagrbu
12:36 03.05.2018.

Ajde, badrich, sin/h/k/roniziraj se! Pater Ike; urgirajte! Ova "vonabi" djevojčica u javnosti s dekolteom, nažbukana, bez krunice, bez lančića s križićem, bez ikakvog znakovlja da pripada Isusu, a kad je koncert "popularne duhovne glazbe", odjene se (božemiprosti) k'o Marija Propetog Petković. Lako tako. Natovarit se križevima među svećenicima, časnama...ma, ajd! Gdje je autentičnost ove tzv. katolkinje? Ne čudi što se ateisti/bezbožnici sprdaju s nama (katolicima/"katolicima"). Uz navedeneo, dotična badrich je i poklonica "njuejđovke" Ane safariduha Bučević. Dakle, badrich; ne može se služiti dvoma gospodarima. Ili si Božja, ili pripadnica onog drugog. Na tebi je odluka, no svojim ponašanjem, postupcima, istupima..dade se zaključit. Bože, oslobodi, ne zavedi. Kol'ko nas je ono, 80%? žasU!

BL
bluesbob
11:36 03.05.2018.

Nikako nemre biti žvaljava ko JR..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije