Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestale obline

Nina Badrić na Maldivima u bikiniju pokazala novu liniju

Foto: Instagram
1/5
11.12.2017.
u 14:34

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju s odmora na Maldivima na kojoj je u kupaćem kostimu, a obožavatelji su primijetili kako je smršavila.

Prvih par dana odmora na Maldivima pjevačica Nina Badrić (45) na Instagramu je hvalila prirodne ljepote koje ju okružuju i lijepo vrijeme u kojem uživa.

Jučer je objavila i svoju fotografiju u kupaćem kostimu, a obožavatelji su joj u komentarima ostavili hrpu komplimenata.

 

 

Ola 👋🏻😚☀️👙🐬

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

- Izgledaš senzacionalno - poručila joj je glumica Bojana Gregorić Vejzović. Obožavatelji su primijetili da je pjevačica smršavila i dok joj je dio njih pohvalio novu liniju, među komentarima našao se i jedna kojem je Nina zgodnija s oblinama.

- Nabaci koju kilu, nestale su ti obline!- piše jedan obožavatelj.

1/14

Komentara 9

CR
crodux
15:42 11.12.2017.

ajde babet'na jedna!

M3
Miške 3
15:45 11.12.2017.

Da su tako pokazali Žanu Mari ili onu liziku, to bi bila slika. A ne ovo kao i Neda Ukraden sada.

DU
Deleted user
17:14 11.12.2017.

Ni fotosopom je ne mozete uljepsazi Ima dugacke noge ko kucan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije