Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postala je uzor mnogima

Pjevačica Camila Cabello odlično se osjeća u svojoj koži, ne mari za zločeste komentare: "Volim svoje tijelo"

IHeartRadio Jingle Ball 2019 - New York
Foto: John Nacion/PA Images/PIXSELL
1/6
22.09.2021.
u 23:30

Pjevačica trenutno odmara u Miamiju, a u upečatljivom žutom bikiniju dodatno je podigla temperature i pokazala kako se odlično osjeća u svojoj koži.

Pjevačica Camila Cabello (24) trenutno odmara u Miamiju, a u upečatljivom žutom bikiniju dodatno je podigla temperature i pokazala kako se odlično osjeća u svojoj koži.

Ovoga puta Camila je na plaži bila bez svojeg dečka, pjevača Shawna Mendesa (23) od kojeg se u posljednje rijetko odvaja, a par je zajedno prošetao crvenim tepihom na Met Gali koja se nedavno održala u New Yorku.

Foto: profimedia

Camila je pokazala svoje bujne obline, a već je nekoliko puta istaknula kako je na njih ponosna unatoč prozivkama koje je dobila na račun novog izgleda. Pjevačica  je odlučila pokazati kako su sitne "nesavršenosti" zapravo normalne pa često prošeta u opuštenim izdanjima bez trunke šminke, a nedavno je o svemu progovorila u snimci na TikToku.

-Volim svoje tijelo. Trčala sam u parku i bavila se svojim poslom trudeći se biti u formi, trudeći se biti zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj trbuh i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači trbuh cijelo vrijeme. I pomislila sam 'kvragu'. No onda sam podsjetila samu sebe na to da je ratovanje sa svojim tijelom tako zastarjelo- započela je Camila.

-Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", dodala je pjevačica, koja je postala odličan primjer mladim ženama koje pokušavaju ispuniti neke nestvarne standarde ljepote- zaključila je pjevačica koja je postala uzor ženama diljem svijeta.

VIDEO Preminuo je glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u seriji Seks i grad

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije