Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Pjevač iz Srbije pohvalio vlasnika kluba u Hrvatskoj: Dao mi je 600 eura za pomoć djeci u Srbiji

Foto: instagram
1/3
13.09.2021.
u 08:30

Na Twitteru je Nikola Rokvić prepričao svojim pratiteljima kakvu je lijepu gestu doživio u Zagrebu nakon nastupa u jednom klubu.

Lijepu gestu koju je doživio nakon nastupa u jednom zagrebačkom klubu, srpski pjevač Nikola Rokvić odlučio je podijeliti sa svojim pratiteljima na Twitteru. Vlasnik kluba u kojem je pjevač nastupao prišao mu je poslije koncerta te dao novac kako bi se pomoglo nekome od djece u Srbiji.

- Sinoć sam pjevao u Zagrebu… Prilazi mi domaćin: "Nikola, znam da se baviš humanitarnim radom, mogu li ti dati novac da pomogneš nekom djetetu u Srbiji?" i pruža mi 600 eura! Čovjek! - napisao je na Twitteru ne otkrivajući o kome se radi. Nikola često sudjeluje u humanitarnim akcijama i uvijek je spreman pomoći ili oraspoložiti druge bap kao što je to napravio prošle godine tijekom lockdowna kada je pjesmom razveselio svoje susjede. Dok su svi bili zatvoreni u svojim kućama zbog pandemije koronavirusa Nikola ih je odlučio razveseliti i priredio je susjedima mali koncert iz svog dvorišta. Zapjevao je brojne hitove, a susjedi su ga nagradili pljeskom i tako je danima uveseljavao susjedstvo.

 

 

- Hvala svim susjedima ovog svijeta na solidarnosti, ljubavi, humanosti i razumijevanju! Hvala što ste mi oprostili i koji falš a i našli nešto lijepo u nekada jačem pjevanju ( da ne kažem deranju) 😂 Šalu na stranu, znam da sam svojoj djeci uspio uljepšati ove teške dane, vjerujem da sam i vas oraspoložio! - napisao je tada Nikola na Instagramu. 

Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
09:18 13.09.2021.

Da li i obitelj s Banovine tako vlasnik kafića obradovao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije