Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONICE GORE

PITANJE DANA Mislite li da Baby Lasagna može donijeti Euroviziju u Hrvatsku?

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/21
26.02.2024.
u 13:08

Čak su i stranci na X-u komentirali da bi Hrvatska mogla odnijeti pobjedu u Švedskoj, a mislite li isto i vi?

Nakon moćne pobjede Baby Lasagne na Dori 2024. koja je bila u nedjelju, Hrvatska je skočila na kladionicama i sada smo na drugom mjestu. Poredak na kladionicama nije uvijek garancija za plasman, ali prošle godine visoko je kotirao i Let 3 koji je na kraju završio na 13. mjestu uz pomoć televotinga, tj, glasova publike, a plasiranje u finale bio je već veliki uspjeh za Hrvatsku u posljednjih nekoliko godina. 

Čak su i stranci na X-u komentirali da bi Hrvatska mogla odnijeti pobjedu u Švedskoj, a mislite li isto i vi? Otkrijte nam u anketi.

Podsjetimo, Baby Lasagna zahvalio se svima nakon premoćne pobjede. ''Hvala svima! Dao sam sve od sebe!'', kazao je. ''Samo mi je bilo važno da damo sve od sebe i da mogu kasnije navečer zaspati jer znam da sam dao sve od sebe", dodao je skromno. 

Nakon njegova nastupa i "mama Dore" Ksenija Urličić otkrila nam je svoje dojmove. Ksenija je istaknula da su nastupili bili zanimljivi, a najviše su joj se svidjeli grupa Pavel, Eugen i Boris Štok. I Let 3 joj je bio dobar. 

VEZANI ČLANCI

– Da nije bilo Baby Lasagne, vjerujem da bi i oni uspjeli – dodala je, pa se osvrnula na "Rim Tim Tagi Dim" i šanse na Euroviziji.

– Baby Lasagna, ide li u smjeru šokantnog nastupa, onda su nam velike šanse – rekla je pa dodala:

– Imamo velike šanse za prvih pet, a možda i za pobjedu – istaknula je te dodala da je večeras čula samo "možda dvije" lošije pjesme, kao i da je produkcija bila odlična.

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
1/116

– Sjajni voditelji, produkcija, genijalni režiser. Duga večer koja je proletjela u trenu – zaključila je Urličić. 

Podsjetimo, ova, jubilarna 25. Dora, odvila se kroz tri večeri: dvije polufinalne i finalne. U četvrtak i petak  nastupilo je po 12 natjecatelja, a njih osmero prošlo je u finale. U finalu je nastupilo 16 kandidata, a to su bili: Natalie Balmix i "Dijamanti", Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin i "Vodu piti trizan biti", Lana Mandarić i More, Boris Štok i Can We Talk, Stefany i "Sretnih dana dat' će Bog", Pavel i "Do Mjeseca", Saša Lozar i "Ne plačem zbog nje", Lara Demarin i "Ne vjerujem ti", Let 3 i "Baba Roga", Alen Đuras i "A Tamburitza Lullaby", Eugen i "tišine", Vatra i "Slatke suze, gorka ljubav", Damir Kedžo i "Voljena ženo", Baby Lasagna i "Rim Tim Tagi Dim", Marcela i "Gasoline" i Vinko i Lying Eyes.

Eurovizija ove se godine održava u švedskom Malmöu, a zakazana je za početak svibnja.

VIDEO Baby Lasagna u suzama: 'Jako je teško posvetiti pjesmu jednoj osobi, ali obitelj je najvažnija...'

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:37 26.02.2024.

Sad slijede svakodnevno u hrvatskim medijima snovi o pobjedi, i to sljedeća dva mjeseca, a na kraju razočaranje (ako uopće finale, onda 15.-20. mjesto). Isti cirkus ko prošle godine Let 3...

MA
majeltomoguce
13:59 26.02.2024.

Ne može! Pogledajte glasove jučer iz Italije, Njemačke, Islanda i Ukrajine. Dobio je samo 12 od Islanda, 4 od nekoga i 0 od Nijemaca! Dakle ako su mu tako malo dali za DORA-u, što će mu tek dati u puno jačoj konkurenciji? TOP 10 bi bilo realnije očekivati, ali ne puno više.

BA
Barba56
22:35 26.02.2024.

Zelim mu sve najbolje , da li ce biti prvi , ne znam , ali u prvih deset u svakom slucaju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije