PROMO

PipsChips&Videoclips će izvesti nove pjesme u riječkom Pogonu kulture

PipsChips&Videoclips
Foto: Matej Grgić
1/4
31.03.2023.
u 12:54

Pogon kulture, Rijeka // subota, 8. travnja 2023.

PipsChips&Videoclips stižu u riječki Pogon kulture, u subotu 8. travnja 2023., a publika će moći pretpremijerno čuti nove pjesme.

Točno godinu dana nakon zadnjeg koncerta u Rijeci, Pipsi će na samostalnom koncertu donijeti donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere. Njima će bend premijerno priključiti i neke pjesme s novog albuma čiji izlazak je planiran za jesen.

PipsChips&Videoclips su na svojim društvenim mrežama poručili: “Puno smo u Rijeci, volimo je i ona voli nas. I zato će Rijeka tog dana Gospodnjega 8.4. slušati neke nove pjesme pretpremijerno. Jer tako treba biti. Budi tamo.”

Foto: Matej Grgić

Prvi puta nakon, sada već legendarnog, koncerta na stadionu Šalata, i na krilima osvojene Rock&Off nagrade za koncertnog izvođača 2022. godine, u Rijeku dolazi jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti.

Veliki Pipsi odgojili su generacije fanova, a vraćaju se u Rijeku u prostor koji su već punili u prošlosti još jednom pokazati zašto su koncertno jedan od najtraženijih bendova. I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere, među kojima su i “Na putu prema dolje”, “Gume na kotačima”, “Htio bi da me voliš”, “Malena”, “Ljubav”, “Dan, mrak”, “2x2” ili “Plači”.

Foto: Matej Grgić

Ulaznice su u pretprodaji po 15 Eur, te 18 Eur na sam dan koncerta. Kupiti se mogu u riječkom Dallas Music Shopu, na svim fizičkim prodajnim mjestima kao i online na Eventim.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije