Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Koliko će sreća trajati? Lidija je odlučila povući novi potez

Foto: RTL
1/4
01.04.2020.
u 15:00

Najdinamičnije je kod Lidije i Alena koji su već danima razdvojeni. Ipak, Lidija se odlučila vratiti u zajednički stan...

Poslije prvog razgovora s ekspertima, parovi showa „Brak na prvu“ nastavljaju svoj zajednički život, a sasvim je izgledno da je većina parova promijenila ploču. Tako se u odnosu Gordane i Dejana, koji su imali bajkovit početak, javilo zahladnjenje, i to s njezine strane!

Naime, Gordana nalazi sve više grešaka Dejanu, što je dovelo do toga da više ne želi s njim razmjenjivati nježnosti. S druge strane, čini se da Dejan nije svjestan problema. Nikolina i Adam su isto odlučili dati šansu svom braku, a Valentina i Marinko, koji su njegovali prijateljski odnos, došli su do faze da misle kako se među njima može razviti nešto više.

Najdinamičnije je kod Lidije i Alena koji su već danima razdvojeni. Ipak, Lidija se odlučila vratiti u zajednički stan kako bi izgladila odnos. Kako će to ići doznajte večeras u 21 sat na RTL-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije