Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajan koncert

Petar Grašo otvorio San sustipanske noći, u publici ga bodrili supruga Hana, Rozga i Vjekoslava Huljić

Split: 11. San Sustipanske noći koncertom otvorio Petar Grašo
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/12
12.07.2023.
u 09:15

Grašo je sinoć otpjevao svoje najveće hitove kao i novu pjesmu "Nemoj", a dio koncerta posvetio je Oliveru i Kemalu Montenu

Glazbenik Petar Grašo (47) u rodnom je Splitu u utorak 11. srpnja sjajnim koncertom otvorio 11. izdanje manifestacije San sustipanske noći. 

Grašo je sinoć otpjevao svoje najveće hitove, dio koncerta posvetio je Oliveru, a prisjetio se i Kemala Montena. Glazbenik je izveo i svoj novi duet s Ninom Badrić "Nemoj".

VEZANI ČLANCI

"Svi su koncerti lipi, ali doma su posebno pri srcu. Gdje god sviram uvijek kažem da je moj put bio lak, na startu sam pobijedio na Splitskom festivalu. Eto nas nakon 27 godina pjevamo skupa, svih generacija vas je u publici, i zato vrijedi biti Petar Grašo. Hvala vam što jeste i što ćemo vjerujem biti još puno godina zajedno", poručio je Grašo publici, piše Dalmatinski portal.

U publici su uživali i supruga Hana Huljić, Vjekoslava Huljić, Jelena Rozga, Maksim Mrvica, Domenica Žuvela, i brojni drugi. 

11.07.2023-Split- Vec tradicionalne koncertne veceri San Sustipanske noci nastup Petar Graso. Jelena Rozga i Maksim Mrvica Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Podsjetimo, Grašo je s kolegicom Ninom Badrić na Melodijama Jadrana premijerno izveo svoju pjesmu "Nemoj". Dolazak na festival Petru je bio i prvi povratak kući nakon više od 50 dana izbivanja. Pjevač je imao ispunjen poslovni raspored zadnja dva mjeseca, a na svim putovanjima pratile su ga supruga Hana i njihova kći Alba. 

- Da budem iskren, ja sam se vratio kući nakon 52 dana, ali Alba je bila sa mnom, da sad ne bi ovi dušebrižnici rekli - evo ga, nije vidio dijete mjesec i pol dana. Ne, to dijete je više od mjesec i nešto bilo u điru, lijepo, mirno. Prvo nije bilo dobro jer je ne vidim, a sad neće biti dobro jer je kao svuda vucaram. Ne, mijenjali smo destinacije, Zagreb, malo Slovenija - ispričao je Petar Grašo u razgovoru za IN Magazin. Za njegovu obitelj 17. srpnja je posebno važan datum jer će tada malena Alba proslaviti svoj prvi rođendan, a malena već sada pokazuje inters za glazbu. 

- Apsolutno hipnotički na nju utječe, ali doista pjesma 'Parti vrime' s prvog albuma Madre Badesse koju sam ja pjevao. Otkad je bila beba od mjesec dana, slučajno je ta pjesma krenula, ona je stala, samo je gledala i nešto se dogodilo u njezinu malom životu što traje do danas, što je jako dragocjeno kad su neke duge noći u kojima ona odluči, kao i tata, ne spavati do ujutro - rekao je Grašo. 

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je prvo odbio Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije