Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Paulina ne ostaje nikome dužna, poručila Nevenki da je nebitna

Foto: Kolaž/Instagram/Pixsell
1/3
08.03.2019.
u 11:09

Bivše sudionice reality showa "Ljubav je na selu" prepucavaju se na društvenim mrežama. Nevenku Bekavac šokirale gole fotke Pauline Tomčić, zbog čega joj je udijelila savjete, a Paulina ju je odlučila pozvati na kavu da joj objasni neke stvari.

Nije dugo trebalo da se sudionice showa ''Ljubav na selu'' krenu prepucavati kritikama, a posebno se prozvanom našla Paulina Tomičić (37) nakon što joj je Nevenka Bekavac (41) iskritizirala ponašanje, prenose 24sata.

– Čula sam za Nevenku i čitala komentare. Ona je bila smiješna cijeloj naciji – kaže Paulina. Neve joj je poručila da ''mora imati neki nivo'' i da njezino ponašanje nije bilo normalno. Plavuša je jasno uzvratila da je ova nebitna. – Ona mene uopće ne poznaje, a glupo je da sudi ljude po onome što je bilo na televiziji u nekoliko epizoda. Što se tiče mog "nivoa", ne gleda se što kažu, nego tko kaže – izjavila je Paulina.

Nevenku je šokiralo kad su u javnost procurile fotografije na kojima je Tomičić potpuno gola, a Paulina tvrdi da je za sve to kriv njezin bivši dečko kojeg je prijavila policiji. – To je ono kad vam se bivši dečko osveti jer više ne želite biti s njim – napisala je tad svojim pratiteljima uz fotografiju prijave.

– A što se pustila fotografirati? Uvijek moraš biti oprezan, pa ne možeš svima vjerovati – rekla je Neve, a Paulina joj nije ostala dužna. – Imam poruku za nju. Pozivam je na kavu u Sisak da je malo naučimo što je to život. I u Sisku ima mnogo zgodnih muškaraca kakve ona voli, tamnoputih nogometaša, baš po njezinim kriterijima. Uglavnom, šaljem joj pusu i poručujem joj da je volim – rekla je Paulina za 24 sata.

Ove dvije bivše sudionice "Ljubavi na selu" bile su zvijezde svojih sezona. Plavuša je privukla pažnju odnosom s farmerom Jovanom Karapandžom (31), s kojim je imala vruću avanturu u bazenu već prvu večer. Pravi šok za nju je bio kada ju je Jovan prvu eliminirao. Ona to nije "pregrizla" već ga je ispred svih popljuvala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tb #bluedress 😊

A post shared by Paulina Popović (@paulinanoviprofil.tomicic) on

– Cure, ja sam prva bila s Jovanom, skupljate moje otpatke – poručila je kandidatkinjama, a Jovanu je rekla da je dvoličan. Nevenka joj je objasnila da je taj njezin čin bio bez veze.

– Nije normalno poseksati se prvu noć, to je bez veze. Treba tu osobu prvo upoznati. Jovan se Paulini naglo svidio, ali trebalo je sve to biti drukčije. Nikad nisam imala seks za jednu noć. Da je ne znam tko, nogometaš, pjevač, ne znam kakva zvijezda, ja se ne bih poseksala za jednu noć. Ne mo’š to iz principa – zaključila je Bekavac.

Nevenka je pronašla ljubav izvan showa. Prije dvije godine udala se za Zvonimira Petričevića. Svadba je bila u Sinju, a u lipnju 2017. godine rodila je sina Stjepana.

Međutim, Paulina nije pronašla ljubav. Nakon Jovana, prijavila se na farmu kod Željka Bilića (42), ali i on ju je eliminirao. Paulina je otkrila da joj je dosta slave i da se više nikada ne bi prijavila za TV emisiju. – Ne bih više u emisije. Ne bih se slikala za Playboy. Mogu ja i bez slave – kaže Paulina koja za sebe tvrdi da nije umišljena, ali je savršena.

Pogledajte video: Ljubo iz showa ''Ljubav je na selu'' otkriva kako zavesti ženu:

Komentara 4

SX
sudbina x
11:19 08.03.2019.

Odustajem od komentara...

NI
nisde
15:13 08.03.2019.

kakve su ove karikature???

DU
Deleted user
12:34 08.03.2019.

obje nebitne, samo selotejp preko usta jer nijednu nije ugodno čuti. obje ružne na svoj način

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije