Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNI RECEPT

Ljubo iz 'Ljubavi na selu' otkrio nam je kako treba zavesti ženu

Ljubo Bebić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/6
05.03.2019.
u 19:28

. Nije meni problem, lako je meni oženiti se. Ali gledam ove brakove oko sebe, putokaz su mi ovi koji su se oženili, hahaha. Osim toga, za mene je žena princeza, umjetničko djelo, remek djelo i kad god moje oči padnu na nju moram biti zadovoljan i sretan – kazao je Ljubo

Ljubo Bebić, jedan od najupečatljivijih natjecatelja ovogodišnje sezone RTL-ovog showa "Ljubav je na selu", otkrio nam je tajne svog zavođenja. Ovaj osebujni mještanin sela Desne kod Ploča nikad se nije ženio, a to je objasnio time da nikog nije toliko zavoljeo. 

- Pošto sam puno čitao, školovao se i išao u visinu, nije lako naći ženu za mene. Trebala bi biti nježna, strastvena, iskrena, poštena, ali i lijepa Boga mi. Plava ili crna, to mi nije bitno... Nije meni problem, lako je meni oženiti se. Ali gledam ove brakove oko sebe, putokaz su mi ovi koji su se oženili, hahaha. Osim toga, za mene je žena princeza, umjetničko djelo, remek djelo i kad god moje oči padnu na nju moram biti zadovoljan i sretan – kazao je Ljubo, koji je muškarcima poručio što trebaju napraviti da bi nekog zaveli. Pogledajte video: 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ŠT
ŠTOREKONEPOREKO
10:09 08.03.2019.

Mislim a taj kravu nebi zaveo,urliče ko neandertalac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije