Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se potpuni nalaz

Patolog objavio kako je potrebna dodatna istraga u slučaju smrti glumca Matthewa Perryja

Foto: Reuters/Pixsell
1/10
30.10.2023.
u 09:47

Potvrđeno je kako policija nije pronašla sumnjive supstance u njegovom domu i pronašli su samo lijekove za koje je imao recept od liječnika

Glumac Matthew Perry, kojeg je proslavila uloga Chandlera Binga u hit američkoj televizijskoj komediji "Prijatelji", preminuo je u 54. godini života u subotu u kući u Pacific Palisadeu u Los Angelesu, a policija od tog trenutka radi na istrazi vezano za smrt glumca. Perry je pronađen mrtav u svom domu i prema nekima je moguć uzrok smrti i infarkt miokarda nakon kojeg se glumac utopio.

Potvrđeno je kako policija nije pronašla sumnjive supstance u njegovom domu i pronašli su samo lijekove za koje je imao recept od liječnika i nije bilo očitih znakova traume, potvrdio je glasnogovornik policije Los Angelesa za medije. Ured medicinskog istražitelja okruga Los Angeles potvrdio je kako je autopsija završena u nedjelju te se još čekaju toksikološki nalazi, a s patologije su objasnili kako je potrebna dodatna istraga u slučaju smrti glumca Matthewa Perryja.  - U slučajevima kada se uzrok smrti ne može utvrditi u vrijeme obdukcije, izdat će se odgođena potvrda dok se ne završe dodatne analize - stoji u objašnjenju. 

Glasnogovornik vatrogasne službe Los Angelesa Brian Humphrey rekao je za CNN da je hitna pomoć u Perryjev dom stigla u subotu u 16:07, a policija je stigla koju minutu kasnije. Perry (54) je pronađen u svojoj hidromasažnoj kadi i bio je bez svijesti, navodi Los Angeles Times pozivajući se na izvore iz policije. Perryjevi roditelji, John Bennett Perry i Suzanne Morrison, zajedno s njegovim očuhom,  Keithom Morrisonom, viđeni su kako dolaze u glumčev dom u subotu navečer dok je policija još obavljala očevid. 

 - Slomljeni smo zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Matthew je donio svijetu toliko radosti, i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu toliko značili i cijenimo ogroman izljev ljubavi - stoji u izjavi obitelji. Glumac je preminuo nakon sportskog treninga na kojemu je bio tijekom jutra i to na popularnom 'piklbolu'. Tu je bio oko dva sata, a po povratku kući poslao je asistenta da obavi neke stvari za njega, a kad se on vratio, otprilike dva sata kasnije, našao je Perryja mrtvog u jacuzziju te pozvao 911. 

1/28
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije