Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sprema se velika proslava

Oženio se sin Đorđa Balaševića, mladenka je oduševila u haljini jednostavnog kroja

Foto: Instagram
1/9
17.06.2022.
u 17:15

Sin Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević oženio je djevojku Nikolinu, a sretnu vijest podijelio je na društvenim mrežama. Sudbonosno ''da'' izrekli su u Hramu svetog Save u Beogradu, a vjenčao ih je patrijarh Porfirije. Pažnju je ukrala Nikolina jednostavna haljina koju je kombinirala s bijelim salonkama sa srebrnim remenom, a ceremoniji su prisustvovali najbliži članovi obitelji i prijatelji

Sin Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević oženio je djevojku Nikolinu, a sretnu vijest podijelio je na društvenim mrežama. Sudbonosno ''da'' izrekli su u Hramu svetog Save u Beogradu, a vjenčao ih je patrijarh Porfirije.

Pažnju je ukrala Nikolina jednostavna haljina koju je kombinirala s bijelim salonkama sa srebrnim remenom, a ceremoniji su prisustvovali najbliži članovi obitelji i prijatelji dok se velika proslava sprema za 25. lipnja u Sremskoj Kamenici na kojoj će biti oko 200 gostiju kako je Aleksa ranije najavio.

Na svadbenom meniju će biti tradicionalna vojvođanska jela dok će gosti zabavljati tamburaši. Nakon ceremonije vjenčanja koja će biti organizirana na bazenu restorana, goste će zabavljati bend - prenosi Blic detalje vjenčanja koje otkriva izvor blizak obitelji Balašević. 

Prošli mjesec Aleksa je na društvenim mrežama podijelio vijest kako će postati tata.

- Za nešto više od 3 mjeseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od studenog od kad sam saznao da nam stiže još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jest - napisao je Aleksa. S Nikolinom se zaručio 2019. godine u Nazaretu.

- Šest mjeseci čekao sam blagoslov Jeruzalemske patrijaršije u Nazaretu. U manastiru Nikolaja mučenika zaručio nas je episkop Romanos. Dugo sam čekao taj blagoslov i molio se za jedan ovako lijep događaj. Blagoslov za zaruke dobili smo i sada čekamo blagoslov za vjenčanje – izjavio je tada Aleksa za srpsko izdanje Glorije.

Inače, Nikolina je veoma bliska s Oliverom pa se na društvenim mrežama često mogu vidjeti njihove zajedničke fotografije.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

Ključne riječi

Komentara 6

RE
rekmi222
08:41 18.06.2022.

Zaboli me ona stvar!... Vi večernjakovci kao da dežurate 0-24 da izađe neka vijest o Balaševiću i njegovima pa da nas s time terorizirate?! Đole je svoje rekao 91. šta misli o nama i tu priča završava!..

Avatar rothmans
rothmans
09:24 18.06.2022.

Pokojni Đole je ajmo reći bio uspješan glazbenik u regiji, imao svoju publiku i ostavio neki trag. Ali čime su nas zadužili članovi njegove obitelji da im je posvećena tolika pažnja u našim medijima?

BE
belak
07:11 18.06.2022.

ja, i !? (etnik)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije