Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMPRESIONIRALA

Ovo je pokćerka Kamale Harris koja je zasjala na inauguraciji, a pred njom je sada životni preokret

Foto: Instagram
1/7
30.01.2021.
u 22:15

Ella Emhoff zapala je za oko modnom svijetu nakon inauguracije.

Ella Emhoff, 21-godišnja pokćerka potpredsjednice Sjedinjenih Američkih Država Kamale Harris potpisala je ugovor s poznatom modeling agencijom IMG Models. Nakon što je uzvanike na inauguraciji oduševila modnom kombinacijom i zapalila društvene mreže kao model poznate agencije stat će uz bok vrhunskim modelima poput Gigi Hadid i Karlie Kloss.

Ivan Bart, predsjednik IGM Modelsa za ugledni The New York Times na pitanje o tome zašto su pokćerki Kamale Harris ponudili modni ugovor otkrio je da "Ella komunicira ovaj trenutak u vremenu te da posjeduje drskost i odiše radošću".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Više se ne vodimo spolom i konfekcijskim brojem - prokomentirao je Bart.

Za Vogue je objasnila odabir svog outfita za svečanost inauguracije.

- Htjela sam odabrati nešto ženstvenije, da prigrlim svoju ženstvenu stranu jer...koliko puta se dobiješ priliku urediti za odlazak na inauguraciju? Ovakav jedinstveni trenutak zaslužuje jedinstveni outfit! - kazala je nakon što je kaput talijanskog brenda Miu Miu kojeg je nosila i prvih šest sati nakon inauguracije imao porast prodaje od 455 %.

Ella je apsolventica ugledne njujorške škole dizajna Parsons te studira likovnu umjetnost s fokusom na tekstil. Tek se povremeno upuštala u svijet modelinga.

Kao netko tko je, poput mnogih mladih djevojaka vani, imao problema sa samopouzdanjem, zastrašujuće je otići u ovaj svijet koji je hiper fokusiran na vas i vaš tjelesni izgled', izjavila je Ella naglašavajući da će biti dio  potrebne promjene u modnoj industriji kao netko sa stvarno čudnim tetovažama i svojstvenom frizurom.

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar PatriaCro
PatriaCro
00:08 31.01.2021.

Bolesno.

PP
pp
01:20 31.01.2021.

Ružno.

O2
Ožujak.2023
09:20 31.01.2021.

Barem je tu neki agent rekao istinu koju svima danas treba češće ponavljati... Danas se ne vodimo više konfekcijski veličinom. Svi su modeli! Ne samo oni ispijeni, iz kojih vrišti bolestan/ bolesna je!!! O ukusima se ne raspravlja, al s agentom se apsolutno slažem!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije