Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu oduševljeni

Janko Popović Volarić pokazao novi izgled, fanovi razočarani: 'Ajoj što je ovo, izgledaš kao moj tata'

Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/9
29.01.2021.
u 13:30

Pozirao je u policijskoj uniformi, stoga je očito da je novi imidž dio neke uloge, no pratiteljima se izgled nikako nije svidio.

Glumac Janko Popović Volarić na svom je Instagram profilu podijelio fotografiju koja je pomalo zabrinula njegove fanove. Naime, glumac se pojavio s potpuno drukčijim imidžom, koji se, sudeći prema komentarima, nije pretjerano svidio njegovim obožavateljima.

Na novoj fotografiji pozirao je s bradom, brkovima, ali i drukčijom frizurom.

Foto: reuters

"Kada mudrost izvire iz pogleda i obasja zajednicu", napisao je ispod fotografije. Pozirao je u policijskoj uniformi, stoga je očito da je novi imidž dio neke uloge, no pratiteljima se izgled nikako nije svidio.

"Kakvi su to brci? Prošao studeni", "Užas", "Hvala Bogu da takvi brci nisu u modi, izgledaš ko moj tata", "Ajoj šta je ovo", "Užas brkovi i brada", samo su neki od komentara.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria5
14:11 29.01.2021.

Kao Mrle iz Let 3. Ne stoji mu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije