Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na twitteru

'Ovo je odvratno': Glumac objavio karikaturu abortusa i izazvao bijes masa

Foto: IPA/PIXSELL
1/4
21.05.2019.
u 12:56

Jim Carrey je karikaturom reagirao na to što je guvernerka Alabame, Ivey potpisala izrazito kontroverzni zakon koji zabranjuje sve pobačaje, osim ako se ne radi o hitnim medicinskim slučajevima.

Glumac Jim Carrey izazvao bijes javnosti zbog karikature koju je objavio na Twitteru. Naime, nacrtao je guvernerku Alabame kao abortirani fetus.

Time je reagirao na to što je Ivey potpisala izrazito kontroverzni zakon koji zabranjuje sve pobačaje, osim ako se ne radi o hitnim medicinskim slučajevima.

Glumac ju je naslikao kao fetus koji je još uvijek vezan pupčanom vrpcom

"Mislim, ako želite prekinuti trudnoću, da bi to trebalo napraviti prije nego što fetus postane guverner Alabame", napisao je Jim ispod objave.
Iako je karikatura skupila više od 100.000 lajkova, ali i gotovo 22.000 retweetova, neke korisnike ipak nije oduševila.

"Abortus je ubojstvo, Jime, ti si ga naslikao i time potvrdio. Ti si previše logičan i suosjećajan i orijentiran prema pravdi da bi bio za ubojstvo. Izaberi život Jime", glasi jedan komentar.

"Ti si mi bio jedan od najdražih glumaca. Gadi mi se što ti nedostaje poštovanja, jer to što si nacrtao, to se događa bebama. Srami se" uključila se u raspravu jedna korisnica.

"Ovo je najodvratniji tweet ikad", dodao je pratitelj.

Pogledajte tko su najveći kradljivci u Hollywoodu:

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:03 21.05.2019.

Ne vidim šta je tu odvratno. To je samo karikatura nečega što se svakodnevno radi. Odvratno je to što se radi onima koji ne mogu reči da je to odvratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije