Naslovnica Showbiz Estrada

Severina godinama trpi suludu količinu kolektivnog nasilja nad vlastitom intimom

'Nasilje je nasilje; nikad nije niti pozeljno niti prihvatljivo niti opravdano kao nacin narusavanja necijeg prava na privatnost', kaže Glavašević
22. kolovoza 2018. u 19:10 79 komentara 11492 prikaza

Povodom skandala s navodnim Severininim fotografijama koje su procurile u javnost i brze reakcije njenog supruga Igora Kojića i menadžera Tomislava Petrovića prozvanim za reagirati osjetio se i saborski zastupnik SDP-a Bojan Glavašević.

Severina Kojić na reviji Aleksandre Dojčinović Seksi selfiji Ponovno diže prašinu: Internetom kruže Severinine gole fotografije?

Glavašević brani Severinu i tvrdi kako ona godinama 'trpi suludu kolicinu kolektivnog nasilja nad vlastitom intimom'.

"Jedini - JEDINI - moguci nacin gledanja na Severinu je kao na osobu koja godinama trpi suludu kolicinu kolektivnog nasilja nad vlastitom intimom, pod kojom bi se velika vecina ljudi slomila. Drustvo i drzava nisu stali u njezinu zastitu i time je njezina moralna snaga veca", napisao je Glavašević.

Pogledajte što kažu zamjenik glavne urednice Storyja Enio Dellavia i izvršni urednik 24sata Ivan Buča o 'slučaju Severina'

[video: 26389 / ]

"Nasilje je nasilje; nikad nije niti pozeljno niti prihvatljivo niti opravdano kao nacin narusavanja necijeg prava na privatnost", dodao je Glavašević u odgovoru jednom pratitelju na Twitteru.

 

Mala škola financija
Edukativni projekt
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar anti_komunist
  anti_komunist:

  ajde Boki priznaj koliko si puta navlacio kozicu mastajuci o sevki.....

 • ilija26:

  Pederko i opajdara, kao iz bajke, ahahahaha..

 • berija:

  Bojane, ne gluperdaj. Severina je loša pjevačica i čitavu je karijeru izgradila na izgledu, hinjenoj ili stvarnoj lascivnosti, polugolim i golim tijelom. Gospođa živi od prodaje seksa, stvarnog ili izmaštanog. Kako se to zove? Objavljujem li ja ili ona fotografije? ... prikaži još! "Palim" li ja internet ili ona, uz svesrdnu pomoć i ovog medija? Hoće privatnost? Neka se skloni od javnosti. Ali, onda nema love.... A ti pametuj.