Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrdnje medija iz Srbije

Internetom kruže nove fotografije na kojima je navodno gola Severina?

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
02.10.2018.
u 14:54

Mediji u Srbiji mjesec dana nakon što su prvi put objavili fotografije na kojima je navodno Severina sada tvrde kako su se pojavile i nove fotografije na kojima je Severina u golišavom izdanju

Prije mjesec dana mediji u Srbiji objavili su golišave fotografije na kojima je navodno Severina Kojić.

Sada prenose kako su opet u posjedu nove serije fotografija na kojima je navodno naša pjevačica. Kurir prenosi kako su se na jednoj internetskoj stranici pojavile nove fotografije gole Severine.

Kada su krajem kolovoza objavljene fotografije na kojima je navodno Severina, njen menadžer Tomica Petrović rekao je kako je njen pravni tim poduzeo sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa.

– Sve se ovo događa upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti – izjavio je tada Petrović. 

Enio Dellavia i Ivan Buča o "slučaju Severina"

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
15:52 02.10.2018.

Pada joj popularnost, kad već nema dobre pjesme zovi jokera...... eto mene gole a ako bude sreće bit će i seksi filmić.

DU
Duslikr
15:47 02.10.2018.

Zasto nama ovcama dajete ovako losu ispasu? Ovo zaista nije vrijedno spomena.

NA
narcis660
23:59 02.10.2018.

Smarate više s njom i njoj sličnim.Kome je više uopće interesantna??Čemu to iz dana u dan i zašto dajete prostor takvima kao ona.Jedno znam----a to.je da nikada u životu nebi bio njen sin!!!!Svatko danas može se zvati MAJKOM!!! Fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije