Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepši glas Hrvatske

The Voice: Pogledajte tko je u dvobojima izborio daljnje natjecanje!

The Voice
Foto: Dario Njavro
1/19
07.03.2015.
u 22:00

Nakon treće emisije dvoboja ostalo još samo šest mjesta za nastupe uživo

U trećoj emisiji dvoboja u showu “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” još je šestero natjecatelja krenulo prema nastupima uživo, dok je isti broj njih završio natjecanje.

Nastupila su po dva para mentora Ivana Dečaka i Jacquesa Houdeka, te po jedan par mentorice Indire Levak i mentora Tonyja Cetinskog.

Dvije Slavonke, Andrea Mihal i Dora Vestić, mentorica Indira je na pozornici htjela vidjeti kao prave performere. Za prolazak su se borile izvodeći pjesmu sastava En Vogue, "Free your mind“. Indira je odlučila da je Dora pobjednica dvoboja.

Dino Petrić i Gordan Gregurović, kojima su se na audiciji okrenuli svi mentori, mentor Jacques je spojio u par radi njihovih moćnih glasova. U dvoboju su nastupili s pjesmom Parnog valjka, “Molitva”. Natjecanje nastavlja Dino.

Dvoje Dalmatinaca, Kristian Ordulj i Iva Ajduković, za prolaz su se borili izvedbom dueta Lise Stansfield i Barryja Whitea, "All around the world“. Njihov mentor, Tony, odlučio je da je Iva pobjednica dvoboja.

Antonela Đinđić i Melanie Malike Acorlor, najmlađe natjecateljice iz Jacquesovog tima, u dvoboju su pjevale pjesmu “I follow rivers” Likke Li i zaradile aplauz svih mentora. Jacques je odlučio da u njegovom timu ostaje Melanie.

Iva Gortan i Valentina Trstenjak, spoj suzdržanosti i energičnosti, interpretacijom pjesme “Stay with me baby” podigle su sve mentore na noge i zaslužile njihov aplauz. Ivanovom odlukom, natjecanje nastavlja Iva.

Ljubiteljica soula, Azra Kuštrić Skender i metalac Marin Jurić Čivro, u dvoboju su izveli pjesmu “One” grupe U2 i Mary J. Blige. Premda im nastup nije bio savršen, njihov mentor ga smatra emotivnim i prema finalu vodi Marina.

Dosadašnji pobjednici dvoboja iz Jacquesovog tima su Ema Gagro, Pjerino Ružević, Egon Marić, Dino Petrić i Melanie Malike Acorlor.

U Indirinom timu dvoboje su dosad prošli Bruna Oberan, Mateo Resman, Tomislav Užarević i Dora Vestić.

U Tonyjevom timu dosadašnji slavljenici u dvobojima su Jure Brkljača, Sara Barbarić, Božidarka Matija Čerina i Iva Ajduković.

Pjevači koje Ivan zasad vodi prema nastupima uživo su Dario Došlić, Daniel Jurišević, Elena Stella, Iva Gortan i Marin Jurić Čivro.

Do iduće subote "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:35 sati na Drugome programu Hrvatskoga radija.

>> Hoće li show The Voice rastaviti još jedan ljubavni par?

Komentara 10

SE
Sevilla
14:42 08.03.2015.

Ima par nadarenih glasova, ali će morati krvavo raditi ako nešto više žele i postići. Bilo bi bolje da je više hrvatskih tekstova.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
19:42 08.03.2015.

Antonela Đinđić je pokazala više, pjevala bolje i ima bolji scenski nastup! Na žalost svih Željko Houdek nije iskoristio svoje glazbeno znanje već je napravio grubu grešku. Slično je i Cetinski ranije prepustio zuaboravu bolju i atraktivniju pjevačicu, ali vjerojatno iz sasvim drugih razloga.

BS
@bserver
13:28 08.03.2015.

Sasvim slučajno, pogledao sam dio predstave. Dvoboj Antonela-Melanie? Houdek ima apsolutni sluh ali stekao sam dojam da je izborom Melanie, isti ostavio kod kuće? Svaki tko presluša snimku, lako će shvatiti ove riječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije