Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Ovih 16 kandidata pete sezone zajedno ima gotovo 2500 kilograma

Foto: RTL
1/15
17.10.2020.
u 09:00

Nova sezona počinje večeras kada će se kandidati predstaviti i otkriti što je uzrok njihove pretilosti.

Nova lokacija snimanja, nova voditeljica, nova teretana, samo je dio novosti koje nas čekaju u petoj sezoni showa “Život na vagi” koja se počinje emitirati na RTL-u danas u 20 sati. U nastavku vas upoznajemo sa 16 kandidata koji će uz pomoć trenera Maje Ćustić i Edina Mehmedovića stvarati zdravije životne navike i gubiti višak kilograma. Snimanje ove sezone odvijalo se u idili slavonskog mjesta Stara Kapela gdje je kandidate u prvoj emisiji dočekala Marijana Batinić i uvela ih u show i onda voditeljsku ulogu prepustila Sanji Žuljević, bivšoj trenerici showa.

U petoj sezoni 10 je kandidatkinja i šest kandidata i oni ukupno imaju 2417,7 kg što znači da u prosjeku svaki natjecatelj ima po 151 kg. Neke od kandidatkinja će u prvoj emisiji priznati da su skrivale svoje kilograme od svih, jedna čak i od vlastitog supruga s kojim nikad nije otvoreno razgovarala o kilogramima jer se srami. Dominik (23) iz Županje će priznati da je trpio nebrojeno puta uvredljive riječi, a u mlađoj dobi to je rješavao tako da se fizički obračunavao s ljudima koji ga vrijeđaju. Priznat će i da ne može pronaći djevojku jer smatra da današnje djevojke gledaju samo materijalno i da im je izgled najvažniji. Ani Solarević (42) najveći motiv za prijavu bila je želja da postane majka u čemu je kilogrami sprečavaju, a zbog izgleda su je često vrijeđali i nazivali pogrdnim imenima. Iz Splita dolazi 26-godišnji Ante Miletić koji kaže da su ga zbog izgleda zvali debelo prase, a u show je došao jer želi trčati za svojim sinom i igrati se s njim a da pritom ne ostaje bez daha.

1/60

Slobodni umjetnik Boris Bonić (47) kaže kako su njegovi kilogrami posljedica stresa i srami se što je debeo i u emisiju dolazi na nagovor prijatelja. Danijel Mihaljčić (47) debljati se počeo zbog manjka posla što je uzrokovalo neslaganje u obitelji te kasnije i rastavu braka. Iz Splita stiže Danijel Tomin (41) kojeg je na prijavu motivirala obitelj i njegov sin koji je svojom voljom smršavio 80 kilograma. Makaranka Ljubinka Pejković (58) probleme s kilogramima ima od 2007. godine kada je završila u bolnici i vjeruje da će u showu opet stati u svoje stare traperice. Prekomjerna težina spriječila je 25-godišnju Maju Milan iz Splita da položi vozački ispit i nada se kako će u showu konačno skinuti višak kilograma. Od aktivne sportašice 33-godišnja Marica Korolija postala je pretila osoba i uvijek je druge stavljala na prvo mjesto, a sada je odlučila to promijeniti. Matea Cakić iz Svete Nedjelje kilograme je počela nagomilavati nakon smrti majke, a ovoj 23-godišnjakinji san je da se bavi plesom i nada se da je nakon showa težina više neće sprečavati u tome.

Obući i osjećati se ugodno u kratkim hlačicama i uskim haljinama kao i njezine vršnjakinje jedina je želja Matee Ilinčić, a slične snove ima i Matej Petrović (26) koji se srami skinuti na plaži te ne može sjesti u stolac u kafiću, a nekada je bio uspješan sportaš. Sram zbog pretilosti ima i Olivera Franjić (45) i zbog kćeri koja je sama izgubila 24 kg prijavila se u show. Zbog pretilosti Petra Čorbić (35) strahuje da će rano umrijeti, a gubitkom kilograma vjeruje da bi se riješila i depresije od koje pati.

Vijoleta Taleski (48) ne može se sagnuti i zavezati tenisice, a debljati se počela nakon razvoda, a poput nje i Zdravka Kapetanović (43) ima problema zbog viška kilograma i nada se da će nakon showa ostvariti san i trčati maraton. U ovoj sezoni kandidati su konzumirali više od 10 tisuća litara vode, popili su više od 500 smoothieja, pojeli su 2000 jogurta i strogo se pridržavali epidemioloških mjera zbog pandemije koronavirusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije