Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kumpić iz Smogovaca

Djevojka koja je razdvojila glumca u tučnjavi u tramvaju ispričala nam je što se točno dogodilo

Foto: STR-4994/PIXSELL
1/6
16.10.2020.
u 08:56

Patricija Toma prva je krenula prema glumcu Božidaru Košćaku i gospodinu kojeg je napao jer nije nosio masku u tramvaju.

Glumac Božidar Košćak (71), gledateljima najpoznatiji kao Kumpić iz legendarne serije Smogovci, jučer je bio sudionik incidenta u tramvaju. Košćak je jučer u tramvaju napao jednog starijeg gospodina, najprije verbalno, a zatim su se počeli i naguravati, jer nije imao masku na licu. Glumac je upitao zašto nema masku i tu je počelo naguravanje, a nama se javila svjedokinja ovog incidenta Patricija Toma, koja je prva priskočila i počela razdvajati glumca i gospodina s kojim se posvađao. 

Foto: HRT/Screenshot

– Čula sam u jednom trenutku buku i kišobran koji se otvara pa zatvara. Okrenula sam se i vidjela kako šaka glumca Košćaka leti prema starijem gospodinu u sivoj jakni. Vidjela sam da se ostali putnici miču od njih i nitko ne želi pomoći i krenula sam ih razdvojiti. U tom trenutku pridružio mi se i jedan mladić i odmaknuli smo ih jednog od drugog. Košćak je imao masku na licu, ali gospodin s kojim je ušao u sukob mu je istrgnuo masku s lica - ispričala nam je Patricija.

Foto: Jole Obrenović, Robert Šipek

Dodala je kako su Košćaku i gospodinu s kojim je imao okršaj prišle dvije mlađe osobe i očitale su im malu lekciju, upozorile kako bi oni trebali biti uzor mlađima, a ne davati im primjer ovakvim ponašanjem. Na sljedećoj tramvajskoj stanici glumac je izašao iz tramvaja.

– Taman sam izlazio iz tramvaja kad sam vidio gospodina bez maske. Priupitao sam ga zašto je ne nosi kad je svi mi imamo. Pa nismo mi budale. On je ustao i krenuo me udariti. U naguravanju mi je pala maska. Mladi su uskočili i počeli nas razdvajati – rekao je glumac Košćak za 24 sata.

 

 

Ključne riječi

Komentara 17

NE
Nemojtimenimojneme
09:30 16.10.2020.

Znači Kumpić laže. Tko bi to rekao za pomoćnika od Crnog Džeka...

ZA
zagabria5
11:52 16.10.2020.

Ajde Patricija dočekala si i ti svojih 5 minuta da uhvatiš malo 'slave'. Sad još samo malo skandala i uhvatit ćeš nekog nogometaša, san snova u našoj 'naprednoj' zajednici. I ti si uspjela, svi znanstvenici i obrazovani mogu ti samo zavidjeti

AA
Aartur
10:18 16.10.2020.

Političari se vesele i međusobno podmićuju u zatvorenim klubovima, a građane su nahuškali jedne na druge da se mlate oko maski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije