Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila što je smeta

Doris: 'Ništa me ne ljuti više od ignoriranja, Boris samo nestane i ljutit je kad se rasplačem'

Foto: RTL
1/6
16.10.2020.
u 13:41

Druga kandidatkinja Ratka Turk rekla je da je ljuti kada joj suprug Gordon prigovara što puno priča, a Marijeta je rekla kako njezinu mužu Balcanu smeta kad ona plače, na što se nadovezala i Doris.

Doris Pinčić u showu ''Superpar' dan prije finala priredila je radionicu za ostale kandidatkinje, a sve su izradile maske svojih partnera kad su ljutiti, a zatim su ih i odglumile. Pritom je Doris komentirala što je ljuti kod, tada još uvijek supruga, Borisa Rogoznice. 

1/16

"Moj Boris kad je ljutit, samo se povuče i nestane. Njega izludi što ja silujem raspravu. Ništa me ne razljuti toliko kao ignoriranje", rekla je Doris i dodala da najviše mrzi kad joj kaže: "Razgovarat ćemo sutra. Ubij me danas." Sutra kaže: "Ni danas ne mogu".

Jedna od kandidatkinja, Nikolana Vucković rekla je kako njoj njezin Marko uvijek govori da prestane sa svađom.

"Kada dođe iznad mene i onako se napuše. Došla sam u fazu kad ga pogledam i kažem: 'Daj ispuši se molim te, zar stvarno misliš da ću šutjeti jer si se ti napuhao'", pričala je Nikolina. Druga kandidatkinja, Ratka Turk, rekla je pak da je ljuti kada joj suprug Gordon prigovara što puno priča, a Marijeta je rekla kako njezinu mužu Balcanu smeta kada ona plače, na što se nadovezala i Doris.

"I moj je ljutit kad se rasplačem. I to mu ide na živce", složila se Doris. 

Dolores Antić rekla je kako Anton Rudan njoj uvijek govori da je ona kriva za sve te da je to ljuti.

Komentara 4

NE
nečešrazbojniče
14:58 16.10.2020.

Ove ima više od Plenkija, Zokija i Sevke zajedno.

IV
Ivoovi
14:44 16.10.2020.

Ova stvarno ne zna što hoće. Boris se može počastiti što se je riješio ove napasti. Čime nas mediji opterećuju, po čemu je ova osoba važna da je stalno u novinama.

RO
roland
14:08 16.10.2020.

Boris samo nestane i potajno tipka s curqmq koje mu šalju fotke dojki i vagina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije