Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio u bolnici

Legendarni radijski voditelj zabrinuo fanove iz bolničkog kreveta, otkrio nam je što se dogodilo

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
16.10.2020.
u 12:12

"Brižna ekipa sestara, tehničara i liječnika iz KB-a Sveti Duh sada me uštimavaju", kaže poznato ime domaćeg radija.

Legendarni radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko ime je bez kojeg je ranojutarnje slušanje radija postalo nezamislivo. Već više od dvije godine u sklopu svoje kontakt-emisije "Vickova budilica" na Radio Martinu ispraća slušatelje od pet ujutro u novi dan.

Pričao je kako je od ponedjeljka do petka od pola četiri na nogama, a čini se da je to, zajedno s dijabetesom od kojeg boluje duži niz godina i trenutačno neizvjesnom situacijom u Hrvatskoj i svijetu, voditelju naštetilo. Vicko je svoje obožavatelje u petak rano ujutro zabrinuo fotografijom iz bolničkog kreveta.

"Ništa dramatično, stres, visok tlak i srce ispalo iz ritma", kaže nam uvijek pozitivni Vicko i dodaje da je u bolnicu stigao na vrijeme te da su ga u zagrebačkoj KB Sveti Duh odmah stavili na tretman kako bi se srce vratilo u normalu.

Foto: FIBA/Screenshot

"Brižna ekipa sestara, tehničara i liječnika iz KB Sveti Duh sada me uštimavaju", kaže poznato ime domaćeg radija.

Dodaje nam u šali: "Ispao iz ritma – sramota je za starog DJ-a. Ali ne, nemam koronu".

Vicko se već 26 godina bori s dijabetesom, doživotnim drugom koji mu ne želi dobro, kako ga je sam nazivao. No, istaknuo je prošle godine kako si je nekako život posložio tako da mu dijabetes ne smeta. Vedri voditelj ističe kako mu bolest ne definira život te da mora s tim živjeti.

Njegova kultna kontakt-emisija "Vickova budilica" prije dvije je godine oživljena nakon deset godina stanke, u kojoj se vode provjerenom formulom – učinili su je točno onakvom kakva je nekad bila.

U listopadu prošle godine iznenadio je obožavatelje odlaskom s pozicije voditelja i urednika emisije "Stav" na Mreži TV, no to je svestranom voditelju i doajenu novinarstva bio samo jedan u nizu projekata budući da je prije 7-8 godina s ekipom s Radija 101 odlučio napraviti nešto za mlađe generacije koje dolaze na njihovo mjesto. Stoga su se odlučili osnovati udrugu, a Vicko kao član Udruge VANG, Val nove generacije, tako već godinama održava besplatne edukacije mladih o medijskim vještinama koje uranjaju u svijet neovisnog i kreativnog novinarstva.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar markoii123
markoii123
12:50 16.10.2020.

Drž se legendo,samo pozitiva i sve bu OK,opet se slušamo i smijemo.

DU
Deleted user
15:09 16.10.2020.

Drži se legendo, sve najljepše i brz oporavak ti želim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije